حسین سالار قلبها

 
 
اگر در نماز محبت نباشد نماز ارزشی ندارد،علامه طباطبایی -رحمةالله علیه-در یکی از سفارش های خود که بسیار روی آن تأکید داشتند فرموده بودند:هنگامی که قرآن می خوانید،فقط دنبال لغت و زیر و زبر و تجوید و مدش نباشید.حتی نیازی نیست که همه همّ خود را معطوف فهمش کنید.بلکه همت شما این باشد که آن را از روی محبت بخوانید،معنایش را هم می فهمید.یعنی انسان می فهمد که محبوبش چه گفته است.اگر بگوید الف لام میم،باز هم می فهمد چه می گوید.دیده اید کسانی که به یکدیگر علاقمندند،با اشاره با هم صحبت می کنند یکی از معانی حروف مقطعه این است.یعنی خداوند به پیامبرش به اشاره سخن می گوید."کفهیعص"(سوره مریم،آیه 1)کاف یعنی کربلا،هاء یعنی هلاکت و شهادت،یاء یعنی یزید،عین یعنی عطش،صاد یعنی صبر،این تفسیر ها در روایات آمده است(تفسیر نورالصقلین،ج3،ص320)اگر یک دوست بسیار صمیمی برای شما نامه بنویسد آن را با شوق و محبت باز می کنی و می خوانی وقتی از روی محبت بخوانی،اثر دارد.اگر محبت نداری،نخوان.قرآن خواندی که با اکراه و بی علاقگی باشد چه قرآن خواندنی است؟!نمازی که با کسالت و خمیازه و ناراحتی باشد چه نماز و عبادتی است؟فرمودند:"لا تکرهوا الی انفسکم العباده ؛ از روی اکره به عبادت نایستید" یعنی:امیرالامومنین(ع) فرمودند:کاری نکنید که از عبادت زده شوید.

ان القلوب شهوه و اقبالا و ادبارا،فاتوها من قبل شهوتها و اقبالها فان القلب اذا اکره عمی ؛ برای دل های آدمیان علاقه و اقبال،و گاهی تنفر و ادبار است.هنگامی که می خواهید کاری را انجام دهید،از روی علاقه وارد شوید؛زیرا هنگامی که دل را به کاری اجبار کنید که تمایلی به آن ندارید و به ان فشار آوردی کور و دل زده می شود.

سعی کنید با محبت نماز بخوانید،با محبت عبادت کنید.آن وقت اثر و لذتش را خواهید یافت و از آن سیر نمی شوید.وقتی اساس کار پیامبر ما محبت است،باید تمام کارهایمان روی محبت باشد.نماز خواندن،یعنی با خدا عشق بازی کردن،این قیمت دارد.



نوشته شده در پنج شنبه 90 بهمن 27ساعت ساعت 12:31 صبح توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

یک جانباز شیمیایی دوران دفاع‌مقدس گفت: نقش بی‌بدیل و بی‌نظیر ولایت فقیه از اثرگذارترین مشخصه‌های دوران دفاع مقدس است که به درستی برای نسل امروز تبیین نشده است.

 

 

سرهنگ اسماعیل غلامی که در حال حاضر مسئولیت روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی را بر عهده دارد، در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: هنگامی جریان کربلا به وقوع پیوست، حضرت سجاد(ع) و حضرت زینب(س) مسئولیت ابلاغ را به دوش گرفتند. ما هم باید از دفاع‌مقدس که همچون گنجی است، ارزش‌ها را از استخراج و به جامعه معرفی کنیم.

 

این جانباز شیمیایی خاطرنشان کرد:برای ارائه مفاهیم ایثار و شهادت که در قالب روایت نمایان می‌شود باید کاری جهادی صورت گیرد چرا که روایتگری دوران دفاع‌مقدس سبب می‌شود جنگ تحمیلی ما به سرنوشت دیگر جنگ‌های تاریخ دچار نشود.

 

این رزمنده دوران دفاع‌مقدس با بیان چند ویژگی دوران دفاع‌مقدس گفت:معنویت‌،ولایت‌،وحدت‌،تاریخ نگاری قبل و بعد از هشت سال جنگ تحمیلی‌،غلو در روایت و تغییر جایگاه مؤلفه‌های اصلی و فرعی جنگ از عواملی است که اگر به درستی به آنها پرداخته نشود، روایت کارکرد و اثرگذاری خودش را خواهد داشت و اگر به درستی بیان نشود و یا مورد غفلت واقع شود تبدیل به آسیب‌های روایت خواهد شد.

 

وی توضیح داد: اگر روایتگران می‌خواهند مطالب دفاع‌مقدس را برای نسل امروز بیان کنند باید معنویت حاکم بر جبهه‌های حق علیه باطل را با ابزارهای مدرن به مردم منتقل کنند چرا که هر لحظه از جنگ تحمیلی آکنده از معنویت بود و نقش بی‌بدیل و بی‌نظیر ولایت‌فقیه نیز از اثرگذارترین مشخصه‌های دوران دفاع‌مقدس است که به درستی بیان نشده است.

 

وی یادآور شد: از دیگر ویژگی‌های هشت سال دفاع مقدس، وحدت حاکم بین مردم و مسئولان بود چرا که آنها در آن برهه از تاریخ به دنبال رسیدن به یک هدف بودند و آن، دفاع از اسلام و پیروی از دستورات ولایت برای حفظ میهن اسلامی بود که نهایتا به پیروزی‌اش منجر شد.

 

سرهنگ غلامی گفت: ‌راویان باید بگویند که دفاع مقدس ما یک فصل هشت صفحه‌ای از یک کتاب بزرگ است. فصلی که ابتدای آن در تاریخ اسلام آغاز و انتهایش به بحث مهدودیت ختم می‌شود. ما در یک دوره هشت ساله درگیر جنگی بودیم که به پایان نرسید و به شکل دیگر تغییر ماهیت داد چون هم اکنون به صورت جنگ نرم نمایان شده است.

 

وی تصریح کرد: ‌دوران دفاع مقدس به اندازه کافی بزرگ و غنی است و نیازی به غلو در ارائه برخی از مطالب جنگ تحمیلی نداریم.

 

سرهنگ غلامی درباره تغییر جایگاه مؤلفه‌های اصلی و فرعی هشت سال دفاع مقدس بیان کرد:‌ مشخصه‌ دیگری که اگر خوب به آن پرداخته نشود به آسیب تبدیل می‌شود و روایتگری را تهدید می‌کند این است که در برخی از روایات اهمیت موضوعی برخی از مطالب بعضا نادید گرفته می‌شود.

 

وی بهره‌مندی از راویان رزمنده را از جمله راهکارهای پیشگری از آسیب دیدن تاریخ دفاع مقدس بیان کرد و افزود: برای تربیت افراد علاقه‌مند به روایت نیز می‌توان از راویان پیشکسوت استفاده کرد.



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 10:58 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر

اعتراف اخیر کاندولیزا رایس- وزیر سابق امور خارجه امریکا و از تئوریسین‌های برجسته این کشور- و اذعان به اقتدار رهبر جمهوری اسلامی‌، نمونه‌ای کوچک اما خواندنی از این‌گونه تصریحات دشمنان قسم‌خورده است. وی پس از خطبه‌های اخیر مقام معظم رهبری، در گفتگو با رویترز به صراحت اعلام کرد: «رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها با صرف بیش‌ترین بودجه‌ها در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفته‌اند، با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.»

خبرگزاری فارس: اعتراف بی سابقه دشمن به توانمندی رهبری در خنثی سازی پیچیده ترین توطئه ها

 

یکی از برجسته‌ترین وجوه تمایز نظام جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با دیگر نظام‌های سیاسی را باید قرارداشتن جایگاه ولایت‌فقیه در رأس آن دانست؛ جایگاهی که ریشه در تعالیم ناب دینی دارد و از پشتوانه مستحکم عقلی و شرعی برخوردار است.

از همین رو است که ولی‌فقیه در نظام اسلامی مورد عنایت ویژه مراجع و عارفان روشن‌ضمیر و به تبع آنان مردم مسلمان قرار دارد و همه می‌کوشند تا به هر طریق ممکن در اجرای منویات وی گام بردارند و برای تقویت ولی‌فقیه زمان که بر اساس آموزه‌های اسلامی، نائب عام امام زمان(عج) به شمار می‌آید، همت گمارند.

پس از رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، دشمنان در آرزوی اضمحلال و یا ایجاد انحراف در حرکت شتابان نظام اسلامی لحظه‌شماری می‌کردند اما اقدام هوشیارانه خبرگان برگزیده ملت در انتخاب حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای به سکانداری انقلاب، خواب‌های آنان را آشفته کرد و ملت ایران و دیگر مسلمانان جهان را بیش از پیش امیدوار ساخت.

هدایت‌های مقام معظم رهبری در طول بیش از بیست سال کاروان‌سالاری نهضت اسلامی چنان داهیانه بوده است که مراجع و ملت قدرشناس ایران را هر روز بیش از پیش به شکرگزاری خداوند بابت این نعمت عظیم رهنمون ساخته است. فراموش نمی‌کنیم که بدخواهان، عارف بی‌همتای معاصر مرحوم آیت‌ا... العظمی بهجت(ره) را مثال می‌زدند و با توجه به عدم حضور آشکار ایشان در بسیاری از عرصه‌های اجتماعی، شایعاتی مبنی بر فقدان ارتباط مناسب آن عارف صمدانی با ولی‌فقیه زمان را انتشار می‌دادند؛ اما سخنان این مرجع بزرگ شیعه در خصوص رهبر معظم انقلاب و همچنین انتشار تصاویری از دیدار ایشان با مقام معظم رهبری، پوچ بودن ادعاهای مغرضان را برملا کرد.

دیگر مراجع گرانقدر نیز همواره در خلوت و جلوت بر حمایت از قافله‌سالار نظام اسلامی تاکید داشته‌اند: به گفته یکی از اعضای برجسته مجلس خبرگان رهبری «یکی از این مراجع عالیقدر تصریح کرد که من خود را سرباز مقام معظم رهبری می‌دانم.» یکی از مراجع هم چندی پیش به صراحت اعلام کرد که اگر مقام معظم رهبری حکمی صادر کنند، این حکم برای همه مراجع هم نافذ است. و البته این حکمی شرعی است.

سخنان حضرت آیت‌ا... صافی گلپایگانی نیز که با بیش از 90 سال سن در شمار معمرین و برجستگان مراجع قم هستند شنیدنی است: «بنده در تمام ملاقات‌های خصوصی با مسؤولان و ائمه جمعه سفارش می‌کنم که تقویت آقای خامنه‌ای تقویت نظام و انقلاب است، خدا را شکر کنید که ایشان در تمام مسائل و تمام خطرات پیش قدم بوده‌اند و واقعاً ناخدای خوبی است در این دریای طوفان زده... ما چه حکومتی را بپذیریم که در رأس آن مثل آقای خامنه‌ای را پیدا کنیم؟ چه کسی بهتر از ایشان که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بی‌منطق ایستاده است و دنیا هم از ایشان حساب می‌برد؟ ما باید او را کمک کنیم.»

حضرت آیت‌ا... سیستانی هم تصریح می‌کند که «من هر شب آیت‌ا... خامنه‌ای را دعا می‌کنم» و می‌فرماید: «امروز سربلندی و عزت اسلام در گرو عزت جمهوری اسلامی ایران است و عزت و سربلندی جمهوری اسلامی ایران نیز در گرو سربلندی و موفقیت آیت‌ا... خامنه‌ای می‌باشد.»

به هر روی، دستاوردهای کلان نظام در عرصه‌های داخلی و خارجی، جلوه‌هایی از برکات حضور فقیهی آگاه و زمان‌شناس در جایگاه رفیع نیابت عامه از جانب امام معصوم(عج) است و از چنان وضوح و شکوهی برخوردار است که دشمنان قسم‌خورده خارجی و بدخواهان داخلی را به عقب رانده و حتی در مواردی آنان را ناچار ساخته تا به رغم میل باطنی، زبان به تحسین رهبری نظام جمهوری بگشایند.

اعتراف اخیر کاندولیزا رایس- وزیر سابق امور خارجه امریکا و از تئوریسین‌های برجسته این کشور- و اذعان به اقتدار رهبر جمهوری اسلامی‌، نمونه‌ای کوچک اما خواندنی از این‌گونه تصریحات دشمنان قسم‌خورده است. وی پس از خطبه‌های اخیر مقام معظم رهبری، در گفتگو با رویترز به صراحت اعلام کرد: «رهبر ایران می‌تواند نقشه‌هایی را که بهترین ذهن‌ها با صرف بیش‌ترین بودجه‌ها در زمانی بسیار طولانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفته‌اند، با یک سخنرانی یک‌ساعته خنثی کند.»

و صد البته اهمیت این‌گونه اعتراف‌ها از سوی دشمنانی چون ایالات متحده بر آگاهان سیاسی و اهالی انصاف پوشیده نیست. این‌ها همه نشان از جایگاه والای ولایت فقیه به طور عام و توفیقات شخص مقام معظم رهبری به طور خاص است. جان کلام این‌که نگاهی گذرا به دوران زعامت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، تردیدی در حقانیت و شایستگی‌های بی‌همتای معظم‌له باقی نمی‌گذارد و ما را به کُنه این مژده آسمانی رهنمون می‌سازد که «الله اعلم حیث یجعل رسالته».



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 10:15 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

 
 

 

از راست: شهید قاسم هاشم‌ زاده ‌هریسی، شهید آقا مهدی باکری، شهید رحمت‌الله اوهانی
نفر پشتی: شهید مسعود نیک کرد

همه چیز نشان از عملیاتی قریب‌الوقوع داشت؛ گردان‌های خط شکن مسلح می‌شدند، خشابها پر و اسلحه‎ها روغن کاری می‌شد و بسیجیها منتظر "یک یا حسین دیگر" بودند.

نماز جماعت که تمام شد، خود را به تاریکی زیبای بیرون رساندم. آسمان صمیمانه زمین را نگاه می‌کرد. با خود گفتم: "دلم گرفته است!" و چند قدمی را پیش رفتم. در تاریکی، کسی به سویم می‌آمد. نزدیکتر که آمد "رحمت‌الله اوهانی" را شناختم. او هم مثل من دلش گرفته بود و در فکر غوطه‌ور بود. نمی‌دانستم این غم چه بود که در آستانه هر عملیات، با شور و شعفی پنهان ما را به خود مشغول می‌کرد.

- آقا مهدی در این عملیات خیلی تنهاست! این اولین عملیاتی است که آقا مهدی، حمید را در کنار خود ندارد. چه کسی جای حمید را برایش پر خواهد کرد؟

اوهانی نگاهی به من کرد و گفت:

- تنها تو نیستی که در این فکری، اکثر بچه‌ها همین فکر ار می‌کنند... تا چند روز قبل این فکر مرا هم آزار می‌داد ولی حالا به چیزی که فکر نمی‌کنم، تنهایی آقا مهدی است!

- مگر خبری شده؟

- همین امروز با آقا مهدی صحبت می‌کردم. دل به دریا زدم و گفتم: "آقا مهدی در این عملیات کار شما خیلی مشکل خواهد شد و حتما خیلی به زحمت می‌افتید." پرسید: "چرا مؤمن؟!" گفتم: "آخر در این عملیات تنها هستید و باید عملیات را بدون حمید فرماندهی و هدایت کنید." آقا مهدی در حالی که داغ شهدای لشکر و برادرش حمید هنوز بر گرده‌اش سنگینی می‌کرد به آرامی گفت: "برادر اوهانی! درست است که ما در این عملیات حمید را نداریم، ولی هنوز خدای حمید با ماست!"

در دور دست فانوس‌ها سو سو می‌زدند و من با چشمهای خیس بسوی واحد خودمان می‌رفتم...

 



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 9:59 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

آن روز ها حاج ذبیح الله بخشی ، جواهرِ واحد تبلیغات لشکر 27 بود و بین بچه های بسیجی محبوبیت فراوانی داشت. حاج عباس کریمی هم بسیجی ترین بسیجی لشکر بود و همین باعث شد که قلبش با قلب حاج بخشی گره بخورد.
حاج عباس کریمی قهرودی با این که کاشانی است اما از بنیانگذاران یگان خط شکنِ تهران به شمار می رود. از همان بچه هایی که همراه با شهید حاج احمد متوسلیان ، از مریوان به خوزستان رفتند و پادگان دوکوهه را قبضه کردند و روی در ورودی اش نوشتند: تیپ محمد رسول الله(صلوات الله علیه).
اسفند ماه سال 1362 ، وقتی که حاج همت بر ایوان عرش نشست ، همه متفق بودند که کسی جز حاج عباس نمی تواند فرمانده لشکر شود و شد آن چه شد.
آن روز ها حاج ذبیح الله بخشی ، جواهرِ واحد تبلیغات لشکر 27 بود و بین بچه های بسیجی محبوبیت فراوانی داشت. حاج عباس کریمی هم بسیجی ترین بسیجی لشکر بود و همین باعث شد که قلبش با قلب حاج بخشی گره بخورد.
تقدیر چنین بود که در عملیات بدر ، حاج عباس کریمی به میهمانی حاج همت برود و پیرِ علمدارِ لشکرِ حضرت رسول ، بر بالین غرق در خون او حاضر شود.
تصاویری که می بینید ، بادگارهایی است از حاج بخشی و فرمانده لشکر 27 محمد رول الله(ص) که به مناسبت اربعین این پیر دلاور ، از سوی مشرق به علاقمندان آن سفرکرده تقدیم می شود.
 این تصاویر ساعاتی پس از توقف عملیات بدر برداشته شده است. آثار حزنِ عدم الفتح و عروج سردار پرسابقه ی لشکر ، در چهره تمام حاضران در تصاویر محسوس است.


شهید حاج عباس کریمی قهرودی بر روی دستان حاج ذبیح الله بخشی- شهید سید محمدرضا دستواره نیز در تصویر دیده می شود


شهید حاج عباس کریمی قهرودی در کنار حاج ذبیح الله بخشی- شهید حاج مجید رمضان نیز در تصویر دیده می شود

 

انتقال تابوت حامل پیکر پاک حاج عباس کریمی قهرودی به پشت جبهه


انتقال تابوت حامل پیکر پاک حاج عباس کریمی قهرودی به پشت جبهه

 

حاج بخشی بر بالین حاج عباس کریمی قهرودی


حاج بخشی در حال انتقال تابوت حامل حاج عباس کریمی به پشت جبهه - ساعاتی پس از توقف عملیات بدر


حاج بخشی در حال انتقال تابوت حامل حاج عباس کریمی به پشت جبهه - ساعاتی پس از توقف عملیات بدر


انتقال تابوت حامل پیکر پاک حاج عباس کریمی قهرودی به پشت جبهه

 
روحمان با یادشان شاد


نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 9:27 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

 تنهایی با خدا خلوت کن!

جز او، کسى را «ولى» و «مدبّر» خویش نمى‏بینیم. همه سود و زیان‏ها را از او دانسته، حکم را مخصوص او مى‏یابیم. جمال و جلال مطلق را براى او دیده، او را معبود خود مى‏دانیم. در این مقام، (در خلوت با حق)، هر چه در سیر فکرى خود بیندیشیم، به همان اندازه راه‏هاى حقایق شهودى، به روى ما باز شده و به همان مقدار اسرار آیات براى ما کشف خواهد شد

خبرگزاری فارس: به تنهایی با خدا خلوت کن!

 

آن طور که دوست دارم قرآن در من اثر نمی کند، گاهی این دنیا و انسان های آن برایم مبهم می شود ، گویا دنیا و مراحل آن چیزی راه نجات از این تحیر چیست؟

جواب:

بهترین راه حل تعارضات و درگیری های درونی تفکر در خود و شناخت خود است، انسان تا خود و تمایلات و خواسته هایش را خوب نشناسد کاری از پیش نخواهد برد ، اما این شناخت خود چگونه حاصل می شود ؟

- فکر در «خود» به معناى سفر در «خود» و سیر در آن، به صورتى که از همه چیز منقطع و منصرف شویم و به حقیقت خود برگردیم و حقیقت نورى ما تجلّى کند و باب معرفت و شهود به روى ما باز شود. این فکر، همان فکر مخصوص و راه‏گشا است که از امور بسیار مهم، در سلوک به شمار مى‏آید

یکى ره برتر از کون و مکان شو            جهان بگذار و خود در خود جهان شو

در هر صورت اگر عنایات ربوبى، دست سالک را بگیرد و در این «فکر» آن چنان که باید، موفق گردد در سفر «الى الحق» نزدیک‏ترین راه به روى او باز خواهد شد و علاوه بر آن، با حقایق بى‏شمار و با اسرار شگفتى مواجه خواهد گشت. نزدیک‏ترین راه در «خود» انسان است و راه نزدیک‏تر را باید در «خود» جویا بود.

به عبارت دیگر، نزدیک‏ترین راه به سوى حضرت حق، همین «خود» است و باید قدم در «خود» نهاد و سیر در آن نمود، تا بالاخره به مقصد نایل آمد. آیه «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا عَلَیکمْ أَنْفُسَکمْ» (مائده آیه  آیه 501)، به همین معنا اشاره دارد.

در این حقایق لازم است اهل آن دقت کافى داشته باشند و تعمق کنند تا آنها را خوب بیابند و آنچه را که باید توشه برگیرند.

خلوتی با خود

وقتى به «خود» برگشتیم و در «خود» فکر کردیم، خواهیم دید که تنها هستیم و بریده از همه آنچه خود را با آنها مى‏دانستیم و خواهیم دید که همیشه در یک «خلوت خاص تنهایى» قرار داریم و فقط «خود» هستیم و آنچه در «خود» داریم. اینجا است که حقایق بعضى از آیات قرآن براى ما تا حدودى روشن مى‏گردد اینکه «تنها» هستیم ولیکن به آن توجه نداریم و به هنگام مرگ و ورود به محضر پروردگار، در قیامت خواهیم فهمید. آیاتى از قبیل:

1. «وَ یأْتِینا فَرْداً»(مریم  آیه 80) «و او تنها به سوى ما بازآید».

2. «وَ کلُّهُمْ آتِیهِ یوْمَ الْقِیامَةِ فَرْداً» (همان، آیه 59) «و همه آنها که در آسمان‏ها و زمین هستند در روز قیامت تنها به محضر خداى متعال آیند».

3. «وَ لَقَدْ جِئْتُمُونا فُرادى کما خَلَقْناکمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَ تَرَکتُمْ ما خَوَّلْناکمْ وَراءَ ظُهُورِکمْ وَ ما نَرى مَعَکمْ شُفَعاءَکمُ الَّذِینَ زَعَمْتُمْ أَنَّهُمْ فِیکمْ شُرَکاءُ لَقَدْ تَقَطَّعَ بَینَکمْ وَ ضَلَّ عَنْکمْ ما کنْتُمْ تَزْعُمُونَ»(سوره انعام ، آیه 49) «[و به هنگام مرگ گفته شود] تنها به سوى ما آمده‏اید، بدان‏گونه که شما را در اصل خلقت آفریدیم و همه آنچه را که در اختیار شما قرار داده بودیم، ترک کرده‏اید و نمى‏بینیم با شما آنهایى را که براى خود به گمان باطل خویش یار و یاور مى‏دیدید و حقیقت این است که میان شما و آنها جدایى سخت افتاده و آنچه خیال مى‏کردید، از میان برخاسته است».

و بالاخره آیات دیگر و اشاراتى که در آنها هست و خبر از این معنا مى‏دهد که انسان «تنها» و از خارج از «خود» منقطع است و چیزى با هم نیست.

این «تنهایى» براى وى به وقت مرگ و نیز در قیامت - که حقیقت‏ها به ظهور مى‏رسد - روشن خواهد شد و هر کس به «تنهایى» خویش پى خواهد برد و خیال واهى - که در حیات دنیوى داشت و خودرا با این و آن مى‏دانست - از میان خواهد رفت.  

خلوت با حضرت حق

در خلوت تنهایى، فقط خود را با «قیوم» خود خواهیم دید یعنى با آنکه «خالق» و «مدبّر» و «قوام بخش» ما است، خواهیم دید فقط با او هستیم و با او سخت در ارتباط. ایم . همیشه در حال «خلوت» با حضرت او بوده و فقط او با ما است و نه غیر او: «هُوَ مَعَکمْ أَینَ ما کنْتُمْ».(حدید، آیه 4)

«او» را با «خود» و «خود» را با «او» و ارتباط را بسیار محکم و نسبت را بسیار نزدیک خواهیم یافت. مگر نه این است که او خالق و قیوم همه چیز و هر مخلوقى است؟ مگر نه این است که حقیقت ما، یعنى، آنچه با کلمه «من» به آن اشاره مى‏کنیم، آفریده‏اى از مخلوقات او است؟ او قیوم حقیقت ما نیز هست و «من» از او نشأت مى‏گیرد و با او است؟ در این مقام، اگر در سیر فکرى خود موفق باشیم، نور توحید شروع به تجّلى در باطن ما مى‏کند، بساط شرک متزلزل مى‏گردد، احکام ایمان به میدان مى‏آید، حجاب‏ها از روى حقیقت کنار مى‏رود و بیدار مى‏شویم.

جز او، کسى را «ولى» و «مدبّر» خویش نمى‏بینیم. همه سود و زیان‏ها را از او دانسته، حکم را مخصوص او مى‏یابیم. جمال و جلال مطلق را براى او دیده، او را معبود خود مى‏دانیم. در این مقام، (در خلوت با حق)، هر چه در سیر فکرى خود بیندیشیم، به همان اندازه راه‏هاى حقایق شهودى، به روى ما باز شده و به همان مقدار اسرار آیات براى ما کشف خواهد شد به خصوص آیاتى که مى‏گوید: جز خداى متعال «ولى» و «نصیر» و جز او «معبود» نیست و انسان‏ها به خیال باطل خویش، غیر او را براى خود «ولى» و «نصیر» شمرده و براى خود «معبود» اتخاذ کرده و راه گمراهى در پیش گرفته‏اند. آیاتى از این قبیل: 

«أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ لَهُ مُلْک السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ ما لَکمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ وَلِىٍّ وَ لا نَصِیرٍ»(بقره ، آیه 701) «آیا نمى‏دانى که ملک آسمان‏ها و زمین مخصوص خداى متعال است و براى شما غیر از خدا ولى و نصیر نیست؟» اینکه آیات الهى و قرآن در انسان اثر نمى‏کند، به این دلیل است که انسان از حقایق غافل است.

مواجه شدن با قرآن، و تلاوت یا شنیدن آیات و ممارست با آنها و در عین حال بیدار نگشتن و به خود نیامدن، متأثر نگشتن، در غفلت بودن و عمر خود را به غفلت سپرى کردن، افتادن در فریب دامنه‏دار حیات، سراب را حقیقت پنداشتن، بازماندن از حقیقت، فرو رفتن در تعلقات و هواها، اسیر شدن در حجاب‏هاى ظلمانى و به سوى حرمان و خسران در حرکت بودن یا بر اثر عدم تدبر لازم در آیات قرآنى است «کتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَیک مُبارَک لِیدَّبَّرُوا آیاتِهِ وَ لِیتَذَکرَ أُولُوا الْأَلْبابِ» (ص ، آیه 92) و یا بر اثر قفل هایى است که به دست خود انسان‏ها بر دل‏هاى آنان زده شده است «أَ فَلا یتَدَبَّرُونَ الْقُرْآنَ أَمْ عَلى قُلُوبٍ أَقْفالُها».(محمد، آیه 42)

حق همى گوید نظرمان بر دلست            نیست بر صورت که آن آب و گلست‏

تو همى گویى مرا دل نیز هست             دل فراز عرش باشد نى به پست‏

در گل تیره یقین هم آب هست               لیک از آن آیت نشاید آب دست

‏زآنکه گر آبست مغلوب گلست             پس دل خود را مگو کاین هم دلست



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 9:19 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از علماء، مسئولان و قشرهای مختلف مردم آذربایجان، با اشاره به حضور دهها میلیونی و بسیار پرشورتر و با نشاط تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چرائی این اعجاب آفرینی و عظمت ملت عزیز ایران را، بصیرت و موقع شناسی بی نظیر آنان دانستند و تأکید کردند: ملت ایران با این بصیرت، ایستادگی و حضور به هنگام در صحنه، هیچگاه شکست نخواهد خورد و در انتخابات 12 اسفند نیز ملت بار دیگر هوشیاری و موقع شناسی خود را نشان خواهد داد و با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد.
در این دیدار که در آستانه 29 بهمن، سالروز قیام مردم تبریز بر ضد رژیم ستم شاهی در سال 1356، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی حوادث مهم انقلاب اسلامی را درس آموز و شاخص های عمده در مسیر حرکت بسوی قله ها و اهداف برشمردند و با اشاره به راهپیمایی عظیم ملت ایران در 22 بهمن افزودند: امسال همه تأکید داشتند که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور، نسبت به سالهای قبل، پرشورتر و با نشاط تر بوده است اما سؤال مهم این است که چرا امسال شاهد چنین حضور با عظمت تری بودیم؟
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: پاسخ به این سؤال جز به بصیرت و موقع شناسی کم نظیر مردم بر نمی گردد زیرا ملت ایران امسال احساس کرد که کشور و نظام و اسلام به این حضور نیازمند است.
ایشان با اشاره به تبلیغات پرحجم و گسترده رسانه ها و دستگاههای تبلیغاتی جبهه دشمن عنود و شریر، تحت هدایت شبکه صهیونیستی جهانی، تأکید کردند: هدف اصلی تبلیغات متراکم، القای این دروغ بزرگ بود که ملت شجاع، مؤمن و امتحان داده ایران، نسبت به انقلاب، اسلام و اهداف والای خود سست و بی انگیزه شده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: تمرکز این تبلیغات هم برروی راهپیمایی 22 بهمن بود تا شاید حضور مردم کمرنگ و بی رونق شود اما ملت ایران با بصیرت و موقع شناسی اعجاب برانگیز ، متوجه این ترفند دشمن شد و با حضور عظیم خود در راهپیمایی 22 بهمن امسال، به دهان دشمن کوبید.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به گزارشهای موثق درخصوص حضور بسیار پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن در هشتصد و پنجاه شهر کشور خاطرنشان کردند: این ملت ایران است. این ملت با چنین بصیرت و موقع شناسی و حضور در صحنه، شکست نخواهد خورد.
ایشان تأکید کردند: آنهایی که باید پیام این حضور با عظمت مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن را بگیرند، گرفتند و آنهایی که در مغزهای الکلی و آفت دیده خود، خیالاتی در سر می پروراندند، متوجه شدند که در ایران چه خبر است و ملت قهرمان ایران چگونه در صحنه حاضر است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دستگاههای تبلیغاتی جبهه استکبار برای منعکس نشدن حقیقت و عظمت حضور مردم افزودند: کسانی که مدعی آزادی اطلاعات و اخبار هستند، اخبار مربوط به این راهپیمایی را سانسور کردند و راهپیمایان میلیونی تهران را هزاران نفر و جمعیت دهها میلیونی کشور در راهپیمایی را صدها هزار نفر عنوان کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: دشمن همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، انواع شیوه های دروغ پردازی، تقلب، خدعه و تزویر را بکار گرفته است اما هنگامی که پیام صادقانه یک ملت از دل برآید، کار خود را خواهد کرد و احساس حضور و انقلابی گری و حرکت همراه با عزم راسخ، همچون هوای خوش بهاری در همه جا نفوذ و همه را بهره مند خواهد کرد.
ایشان افزودند: نمونه آشکار این واقعیت، تحولات اخیر در شمال آفریقا، و کشورهای عربی و دنیای اسلام و فراگیر شدن شعارهایی است که روزی ملت ایران، مظلومانه آنها را سر می داد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اسلام در حرکت عظیم خود به نقطه حساسی رسیده است و نسلهای آینده شاهد حوادث مهمی خواهند بود که دنیا را دگرگون خواهد کرد و سیاستهای مسلط مادی مستکبرانه را نیز از بین خواهد برد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: کانون اصلی این حرکت، جمهوری اسلامی ایران است و جوشش اولیه آن هم از ایران بوده و ملت ایران همچنان ایستاده است.
ایشان، ایستادگی ملت ایران را رمز موفقیت و دستاوردهای بزرگ نظام اسلامی دانستند و افزودند: هنگامی که ملتی می ایستد و در مقابل شبکه پرهیمنه و پرهیاهو دشمن به خود ترس و واهمه راه نمی دهد، در عرصه های علم و فناوری، اقتصاد، مسائل اجتماعی، سیاست ورزی بین المللی و تأثیرگذاری بر ملتها، پیشرفت خواهد کرد و تفکر، دین و شعارش فراگیر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: به لطف خداوند و به برکت این ایستادگی و استحکام درونی ملت ایران، جوانان ، با همت ها و استقامت خود کشور را همانند دسته گل خواهند ساخت و آن را تبدیل به یک الگوی موفق و پیشرفته برای جهان اسلام خواهند کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای لازمه پیشرفت و سازندگی کشور را، استمرار حرکت در مسیر صراط مستقیم الهی و راه اسلام، دیانت و شریعت و حفظ هوشیاری و بصیرت و عمل به وظیفه دانستند و با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس نهم افزودند: دستگاههای تبلیغاتی و رسانه های جبهه استکبار و عوامل همیشگی آنها، تلاش گسترده ای را آغاز کرده اند تا انتخابات مجلس، انتخابات بی رونقی باشد اما همه باید بدانند که حضور مردم در انتخابات، کشور را به پیش خواهد برد و دشمن را در اجرای توطئه هایش دچار تردید و تزلزل و وادار به عقب نشینی خواهد کرد.
ایشان تأکید کردند: انتخابات پرشور ضربه سختی به دشمن خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دلهای مردم در دست خدا است، افزودند: با عنایت و کمک خداوند متعال، انتخابات مجلس نهم پرشور و با احساس و همراه با بصیرت و حضور فراوان مردم، برگزار خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کردند نتیجه انتخابات دوازدهم اسفند، انتخاب مجلس و نمایندگانی خوب برای ورود به عرصه کار و خدمت باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش و جایگاه  آذربایجان و بویژه تبریز در حوادث و تحولات یکصد سال گذشته کشور، افزودند: مهمترین ویژگی قهرمانان و نام آوران تبریز همچون ستارخان و باقرخان، تدین و حرکت در مسیر دین و پیروی از علمای دین بوده است.
ایشان همچنین با اشاره به نقش آفرینی علما و مردم آذربایجان و تبریز در نهضت اسلامی و حوادث مربوط به پیروزی انقلاب اسلامی  و بعد از آن ،خاطر نشان کردند: تقدیم دو شهید محراب از میان پنج شهید محراب ، و شجاعت و خط شکنی لشکر دلاور و قهرمان عاشورا در دوران دفاع مقدس نمونه هایی از کارنامه درخشان و برجسته مردم آذربایجان است.
در ابتدای این دیدار آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در سخنانی ضمن گرامیداشت قیام 29 بهمن در سال 1356، به پیشگامی مردم آذربایجان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم غیور و با بصیرت آذربایجان، در انتخابات 12 اسفند نیز حماسه ای فراموش نشدنی خلق خواهند کرد.

 



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 8:49 عصر توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر



حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:

روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله بر ما در منزل وارد شد.

فاطمه علیها السلام نزدیک دیگ غذا نشسته بود ومن هم برایش عدس تمیز می کردم.

آن حضرت مرا با لقب ابالحسن می خواندند، عرض کردم بفرمایید.

اظهار داشتند: بشنو از من آنچه را که به دستور پروردگارم می گویم؛

هیچ مردی نیست که در کارهای منزل به همسرش کمک کند :‌

1- مگر اینکه پاداش او به هر تار مویی که بر بدنش روییده باشد ثواب یک سال عبادتی است که تمام روزهایش را روزه گرفته و تمام شب هایش را به عبادت ایستاده، شب زنده داری کرده باشد

2- و خداوند به او ثوابی می بخشد که به انبیای صابر خود مثل حضرت داوود و یعقوب و عیسی علیهم السلام بخشیده باشد.

3- ای علی! کسی که در کارهای خانه به همسر خود بدون سرکشی و دلتنگی و تکبر خدمت نماید پروردگار اسمش را در دفتر شهدا ثبت می کند

4-و برایش به هر روز و شبی ثواب هزار شهید و به هر قدمی که بر می دارد به آن مرد ثواب حج و عمره می دهد و به هر قطره ای که از بدنش عرق بیاید یک خانه در بهشت برایش منظور می نماید.

5-ای علی! یک ساعت خدمت کردن به همسر در کارهای خانه بهتر از عبادت هزارسال و هزارحج و هزارعمره و بهتر از آزادی هزار بنده در راه خدا و هزار جنگ در راه دین و عیادت از هزار مریض و هزارنماز جمعه و هزار تشییع جنازه و هزار گرسنه ای که برای رضای خداوند رحمان سیر گردد وهزار برهنه را پوشاند و هزار اسب در راه پروردگار دادن و برایش بهتر از هزار دینار به مستمندان صدقه دادن وبهتر از تلاوت تورات و انجیل و زبور و قرآن است و بهتر از آزاد کردن هزار اسیر و بخشیدن هزار شتر به فقراست

6-و چنین مرد خدمتکار به همسر از دنیا بیرون نمی رود مگر این که جایگاه خوب خود را در بهشت ببیند.

7-ای علی! کسی که روگردانی و تکبر نکند در خدمت به همسرش بدون حساب وارد بهشت می شود.

8- ای علی ! خدمت به همسر کفاره ( پاک کننده) گناهان کبیره است و خاموش کننده آتش خشم پروردگار جبار و صداق



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 1:4 صبح توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

سپاه ناحیه امام صادق(ع) اصفهان روز سه شنبه از خانواده شهید مصطفی احمدی روشن تجلیل کرد.

"رحیم احمدی روشن" در این مراسم افزود: احترام به پدر و مادر، توجه به تحصیل، عبادت و تلاش برای کسب علم ودانش از مهمترین ویژگی های این شهید بود.

وی با بیان اینکه مصطفی حتی برای شرکت در کنکور دانشگاه زیارت عاشورا را ترک نکرد، اظهارداشت: فرزندم فعالیت های علمی خود را در برنامه صلح آمیز هسته ای ایران، خدمت به جامعه بشریت عنوان می کرد.

وی با اشاره به اینکه مصطفی خدمت به اسلام را وظیفه اصلی خود می دانست، گفت: او همواره تاکید داشت که کسب علم برای خدمت به بشریت است نه اینکه مانند جنایتکاران تاریخ علم را در راه ضربه زدن به بشریت بکار برد.

این پدر شهید تلاش برای خدا را لازمه جهاد علمی دانست و افزود: کسی که در راه خدا جهاد کند به سرمنزل سعادت خواهد رسید.

مادر شهید احمدی روشن نیز مهربانی و کمک به اعضای خانه را از دیگر ویژگی های این شهید دانست و گفت: همانطوری که خدا را به خاطر داشتن این نعمت شکر می کردم پس از شهادت مصطفی نیز خدا را شکر کردم به خاطر جایگاهی که مصطفی نزد خدا پیدا کرد.

وی اظهارداشت: مصطفی همیشه تاکید داشت که نباید از هیچ چیز و هیچ کسی جز خدا ترس و واهمه داشت.

خواهر دانشمند شهید هسته ای ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه مصطفی در طول زندگی برای من الگو بود، افزود: افتخار می کنم که خواهر چنین شهیدی هستم و به مقام او حسادت می کنم.

وی ملایمت و حلم در مقابل مخالف را از ویژگی های این شهید برشمرد و اضافه کرد: برادرم با احترام به حرف دیگران گوش می کرد و با بیانی منطقی گفتگو می کرد.



نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 12:59 صبح توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

 
 
 چرا بین این همه دین و مذهبی که وجود داره من و شما باید اسلام رو انتخاب کنیم ؟

در این خصوص قرآن مى گوید: «و من یبتغ غیر الاءسلام دیناً فلن یقبل منه و هو فى الاخرة من الخاسرین؛ هر که دینى جز اسلام اختیار کند،‌از او پذیرفته نخواهد شد و او در آخرت از زیانکاران خواهد بود».

از منظر درون دینی، اسلام، دین تکامل یافتة آدم، نوح، ابراهیم،‌موسى و عیسی(ع) است، که با تکمیل رهنمودهاى وحیانی، این دین مورد رضاى خداوندى است. دینی که خداوند آن را دین کامل و مورد رضاى خداوندى معرفى کرده است. (الیوم أکملت لکم دینکم و أتممت علیکم نعمتى و رضیت لکم الاسلام دیناً). نیز فرمود: «و تمّت کلمة ربک صدقاً و عدلاً؛ پیام راستین خدا کامل گشت. به همین جهت پیام آور این شریعت را خاتم انبیا معرفى کرده است.خاتم مایه زینت و گُل سرسبد پیامبران است. آیات بر شمرده، برترى پیامبر اسلام و شریعتش را بر پیامبران پیشین و شرایعشان دلالت دارد.

 

دلایل برتری دین اسلام بر سایر ادیان عبارت‌اند از:
1- جامعیت:
یکی از دلائل کامل بودن دین اسلام، جامعیّت آن است. جامعیت بدان معنا است که در اسلام قوانین و مقرّرات مورد نیاز انسان‏ها پیش بینی شده است. در آیات و روایات  متعدّدی به این جامعیّت اشاره شده است. برخی از اندیشوران مسلمان باور دارند که در کتاب و سنّت، احکام مورد نیاز انسان‏ها بیان شده است. امام راحل فرمود: "... قرآن مجید و سنّت شامل همه دستورات و احکامی است که بشر برای سعادت و کمال خود احتیاج دارد".  شهید مطهری می نویسد: "همه جانبگی از جمله امتیازات اسلام نسبت به ادیان دیگر است...".
در اسلام، احکام و قوانین منحصر در زندگی فردی انسان‏ها نیست، بلکه تمام ابعاد زندگی اجتماعی را نیز در بر دارد، چرا که زندگی فردی و اجتماعی انسان از هم قابل تفکیک نبوده و بسیاری از امور فردی، در زندگی اجتماعی و بالعکس تأثیر دارند.
2-  هماهنگی با مقتضیات زمان:
یکی از ویژگیهای بسیار مهم اسلام همسویی آن با شرایط زمان است؛ یعنی قوانین اسلام علاوه بر جامعیت به گونه‏ای تشریع شده که پاسخگوی نیازهای انسان‏ها در همه زمان‏ها است؛ از این رو اسلام بعد از گذشت چندین قرن بالنده و پویا ظاهر شده و در مقام پاسخ گویی نیازهای مردم اظهار عجز نکرده است.
امام صادق(ع) درباره قرآن فرمود: "خداوند قرآن را برای زمان و مردم خاصی قرار نداده است. قرآن برای همه زمان‏ها و برای همه انسان‏ها تا روز قیامت تازگی دارد".
"مارسل بوازار" می نویسد: "احکام و قوانین اسلام به پرسش‏های معاصر پاسخ داده است...".  یکی از امتیازات اسلام نسبت به ادیان دیگر همین است که ادیان دیگر پاسخگوی نیازهای زمان خود بودند، حال آن که اسلام پاسخگوی نیازهای انسان‏ها در طول تاریخ می باشد. یکی از علل خاتمیّت اسلام را در همین ویژگی باید جستجو نمود.
همسویی اسلام با شرایط زمان بدان معنا نیست که قوانین اسلام با شرایط زمانی تطبیق گشته و تغییر یابد، بلکه معنایش این است که هرگاه احتیاجات و حوادث و مقتضیات زمان به اسلام عرضه می شود، پاسخگو است.

 


3-  تلفیق دنیا و آخرت:
یکی از دلایل مهم کامل بودن دین اسلام در تلفیق دنیا و آخرت ظهور می کند. اسلام با اصل دنیا و مواهب آن مبارزه نکرده و رهبانیت را نپذیرفته است: "لا رهبانیة فی الإسلام". دین دنیا را پل ارتباطی آخرت دانسته است. از این رو نخست تعریف دقیق از دنیا ارائه داده و به زندگی انسان‏ها سمت و سو داده و همگان را به فعالیت در دنیا فرا خوانده است. از سوی دیگر اسلام مردم را به آخرت گرایی فراخوانده و از دنیا گرایی بر حذر داشته، این در حالی است که برخی از ادیان نیز دنیا گریزی را مطرح کرده‏اند، چنان که برخی دیگر آخرت گریزی را مطرح کرده‏اند.
شهید مطهری در این خصوص می نویسد: "در جامعه‏های کهن همیشه یکی دو چیز وجود داشت: یاّ آخرت گرایی و زندگی گریزی و یا زندگی گرایی و آخرت گریزی. اسلام آخرت گرایی را در متن زندگی گرایی قرار داد. از نظر اسلام راه آخرت از متن زندگی و مسئولیت‏های زندگی دنیا می گذرد".
4-  جهان شمولی:
اسلام علاوه بر جامعیّت و همسویی با شرایط زمان، جهان شمول است.
جهان شمولی بدان معنا است که اسلام اختصاص به مردم و سرزمین خاصی ندارد، بلکه دین همگانی است. بر خلاف ادیان دیگر که هر کدام به امت و قومی اختصاص داشته‏اند.
از این رو در قرآن خطاب به پیامبر اسلام(ص) آمده است: "و ما أرسلناک إلا رحمة للعالمین". از برخی آیات و روایات دیگر استفاده می شود که در زمان حکومت جهانی امام زمان(ع) دین اسلام همه جهان را فرا گرفته و همگانی می شود.


نوشته شده در چهارشنبه 90 بهمن 26ساعت ساعت 12:45 صبح توسط سید.محمد علی شهرام شمس| نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
مرجع دریافت ابزار و قالب وبلاگ
By Ashoora.ir & Night Skin