حسین سالار قلبها
دروصف رسول اعظم، خاتمالنبیین حضرت محمدبن عبدالله چهل نکته ناب از سیره آن حضرت را تقدیم ارادتمندان ساحت قدسی نبی عظیمالشان اسلام میکنیم.
دائماً متفکر بود
اکثر اوقات ساکت بود
خلقش نرم بود
کسی را تحقیر نمیکرد
دنیا و ناملایمات هرگز او را به خشم نمیآورد
حقی پایمال میشد از شدت خشم کسی او را نمیشناخت تا اینکه حق را یاری کند
هنگام اشاره به تمام دست اشاره میفرمود
وقتی خوشحال میشد چشمها را به هم مینهاد
بیشتر خندههای آن حضرت تبسم بود
میفرمود حاجت کسانی که به من دسترسی ندارند را ابلاغ کنید
هر کس را به مقدار فضیلتی که در دین داشت احترام میکرد
با مردم انس میگرفت و آنان را از خود دور نمیکرد
در همه امور اعتدال داشته و افراط و تفریط نمیکرد
زبان خویش را از بیان سخنان غیرضروری کنترل میکرد
در انجام وظیفه به هیچ وجه کوتاهی نمیکرد
بافضیلتترین فرد نزد پیامبر خیرخواهترین آنان برای مردم بود
پیامبر در هیچ محفل و انجمنی نمینشست و برنمیخاست جز آنکه به یاد خدا باشد
در مجالس جایگاه خاص برای خود برنمیگزید
هنگامی که بر جمعی وارد میشد در جای خالی مینشست و به یاران خویش دستور میداد این گونه عمل کنند.
هر کس برای رفع نیاز رجوع میکرد نیازش را برآورده میکرد یا با کلام دلنشین آن حضرت قانع میشد.
رفتار پیامبر آنقدر نرم بود که مردم او را همچون پدری دلسوز و مهربان میدانستند و حق همه مردم نزد آن بزرگوار یکسان بود
مجلسش مجلس بردباری، حیا، صدق و امانت بود
عیبجو نبود و از کسی هم تعریف زیاد نمیکرد
پیامبر نفس خود را از سه چیز پرهیز میداد جدال، پرحرفی و سخنان غیرضروری
هرگز کسی را سرزنش نمیکرد
در پی لغزشهای مردم نبود
سخن نمیگفت مگر در جایی که امید ثواب در آن وجود داشت
سخن کسی را قطع نمیکرد مگر این که از حد متعارف تجاوز میکرد
به آرامی و متانت گام برمیداشت
کلامش مختصر، جامع، آرام و شمرده بود و آهنگ صدایش از همه مردم زیباتر بود
رسول خدا (ص) شجاعترین، بهترین و سخاوتمندترین مردم بود
پیامبر در تمام حالات و در برابر همه مشکلات شکیبا بود
پیامبر بر روی زمین مینشست و غذا میخورد
با دست خویش کفش خود را وصله میزد و جامه خود را با دست خود میدوخت
آنقدر از ترس خدا میگریست که جای نماز آن حضرت نمناک میشد
هر روز هفتاد بار استغفار میکرد
لحظهای از عمر بابرکت خویش را بیهوده نمیگذرانید
دیرتر از همه مردم به خشم میآمد و زودتر از همه راضی میگشت
با ثروتمندان و تهیدستان یکسان دست میداد و مصافحه میکرد وقتی به کسی دست میداد بیش از او دست خویش را باز نمیکشید
با مردم شوخی میکرد تا مردم را خوشحال سازد
امام صادق(ع)فرمودند:
انی لاکره للرجل ان یموت و قد بقی خلة من خلال رسول الله صلی الله علیه و اله لم یات بها.
من خوش ندارم کسی بمیرد در حالی که هنوز برخی از آداب پیامبر (ص) را به جا نیاورده است.
.
در زمان امامت حضرت صادق(ع) باید تاریخچه کوتاهی از خلافت و حکومت پس از دوران پیامبر اعظم (ص) را در نظر گرفت؛ رقابتهای قومی و مذهبی در جامعه نوپیدای اسلامی پس از پیامبر(ص) که در آغاز تنها جنبه دینی و مذهبی آن مردم را تحتتأثیر قرار میداد به دلیل عدمضدیت ظاهری با دین مشکل خاصی را ایجاد نمیکرد ولی با گذشت زمان این ذهنیت تفاوت یافت و جریانات قومی و قبیلهای سبب نشستن بر کرسی خلافت شد البته این رقابت قومی در میان اعراب، تاریخی بود. این جریان قومی بسیار آرام توانست آنچه را که مسلمانان حتی به مخیله خود نیز راه نمیدادند یعنی خلافت بزرگترین دشمنان اسلام بر مسلمانان را در جامعه غالب کند و با اصرار بر آن سلسله حکومتی را به نام بنیامیه که از نام پدربزرگ معاویه اقتباس شده بود، در جامعه حاکم کند.
سلسله بنیامیه با این تئوری که هدف یعنی خلافت بر مسلمین و جامعه اسلامی هر نوع وسیلهای را توجیه میکند در طول یک قرن حکومت یعنی از سال 40 هجری شمسی و شهادت امیرالمؤمنین (ع) فجایع و کشتارهای زیادی را به بار آوردند. فضای اختناق و کشتار تنها در یک حکومت ظاهری خلاصه و در خفا سبب ایجاد و سازماندهی جریاناتی علیه حکومت میشد که علویان به عنوان تنها گروهی که از پشتوانه تئوریک علمی و معنوی مطلوبی از ناحیه ائمه (ع) برخوردار بودند بیشترین نقش را داشتند.
به تدریج، رقابتهای پنهانی و بروز خارجی آنها علت اصلی باز شدن فضای اجتماعی و فرهنگی جامعه شد؛ اعمال محبتآمیز و اصلاحگرایانه عمربن عبدالعزیز در اوایل قرن اول نظیر ممنوعیت لعن به حضرت امیر(ع) بر روی منبرها، زاده بسترهایی بود که در جامعه آن روز پدید آمد و تحت رهبری ائمه(ع) حکومت جامعه را در طول یک قرن بعد به عدهای دیگر میسپارد.
آغاز خلافت عباسیان و همزمانی آن با دوران امامت امامصادق(ع) نوعی دورهگذار است که طرح شعارهایی که مطلوب شیعیان و جزو اهداف ایشان بود علت اصلی ایجاد بستر مناسبی برای فعالیتهای روشنگرانهای بود که جزو اصلیترین وظایف امامان است. این تحلیل غلط است که برخی معاصرین عدم فعالیت سیاسی را نقصی برای امام معصوم(ع) میدانند و لازمه پیامبری و امامت را ورود به عرصههای سیاسی میدانند، در حالی که امام به معنای پیشوا و فردی است که وظیفه دارد انسانها را به راه درست هدایت کند و در این مسیر گاهی نیاز به سکوت، گاهی فعالیت فرهنگی، گاهی فعالیت سیاسی و اجتماعی و گاهی همچون رئیس مذهب جعفری به فعالیتی صرفاً علمی است.
فضای باز اجتماعی همواره زمینههای بروز اندیشهها را فراهم میکند به طوری که در دوران باز انتقال حکومت اموی به عباسی و سالهای آغازین حکومت عباسیان افراد مختلف توانستند با طرح دیدگاههای خود که در برخی موارد همچون معتزلیان که معتقد به حاکمیت مطلق فرد و تحلیل و سنجش همه امور با عقل بشری هستند و کاملاً مخالف با اندیشه اسلامی بود، دانشمندان اسلامی را به چالش بکشند و در همین بستر پدید آمده، ششمین امام شیعه به عنوان دانشمندی بیبدیل در این مسیر گام نهاد و تشیع توانست از آن دوران آبشخور صاف و زلالی را پیدا کند تا همواره تشنگان حقیقت را از آن سیراب کند.
یکی از منحصر به فردترین روشهای امام صادق (ع) در تبیین مسائل حکومتی و وظایف امامگونهاش مباحث و مناظرات ایشان بود؛ هنگامی که امام به شبهات مطروح پاسخ میدادند درهای جدیدی از دین به سوی مردم گشوده میشد در این حالت یعنی ایجاد بسترها و فضاهای باز علمی و تضارب آرا، تحقیق و پاسخگویی ظاهر میشود و علم تولید میگردد.
علاوه بر این شیوه بنیادی امام، یکی دیگر از عوامل تحقق تولید علم، خارج کردن فکر محققین از دغدغههای معیشتی و سیاسی است و فضای باز سیاسی دوران امام صادق (ع) و طرح شعارهایی که عباسیان در ابتدای خلافت خود مطرح میکردند به همراه برخی نقلهای تاریخی نشان از رفاه و آسایش نسبی در جامعه آن روز دارد که این مسئله به جنبش نرمافزاری متولد شده در دوران امام باقر (ع) و تداومیافته در دوران امام صادق (ع) بسیار کمک کرده است.
از سویی طرح اندیشهها، اصول و ارزشهایی که انسان را به مقام شایسته او میرساند، تکلیف امام معصوم است و اهداف بلند امام در حرکت فرهنگی یعنی پرورش انسانها؛ ولی باید توجه داشت که علیرغم گوناگونی و تنوع آموزشهای امام و وجود شاگردانی ممتاز در علوم مختلف همچون فیزیک، شیمی، نجوم، طب، علم کلام و... یک وجه مشترک میان تمام این آموزهها وجود داشت که آن هدفمندی امام برای رساندن انسانها به کمال است.
در واقع میتوان گفت امروز گمشده تعلیم و تربیت در سطوح مختلف در کشور، به علت نبود هدفمندی است؛ دانشآموزان از همان شروع به تحصیل تنها دغدغه قبولی در کنکور، راهیابی به دانشگاه و تأمین شغل را دارند، طلاب هم به نسبت کمتری از دانشآموزان با دغدغه معیشت از هدف اصلی انسان یعنی رسیدن به کمال که از راه اسلامشناسی و فراگیری علوم حاصل میشود دور شدهاند و با این تفکر به سمت نویسندگی و تبلیغ روی میآورند که متولیان آموزش و پژوهش کشور باید با احاطه بر این نکته و رفع این معضل راه آموزش و تحقیق مفید را برای طالبانش باز کنند؛ همانطور که قرنها قبل ششمین امام شیعیان و رئیس مذهب تشیع چنین رفتاری را پایهگذاری کرد؛ رفتاری که نتیجه آن نهضت عظیم تولید علم و عالم و صدور اسلام ناب بود.

در میلاد حضرت رسول خاتم(ص) و امام صادق(ع) - می دانید چرا به امام جعفر علیه السلام، «صادق» می گویند؟
صادق یعنی راستگو و به امام ششم لقب صادق داده اند چرا که در امامت خود راست می گفت در مقابل جعفر کذّاب است که ادّعای امامت می کرد ولی امام واقعی نبود: امام دروغین!
جعفر کذّاب برادر امام حسن عسکری (علیه السلام) است که پس از رحلت آن حضرت ادّعای امامت کرد و او را کذّاب گفتند. امام علی نقی علیه السلام درباره او فرمود: حذر کنید از پسر من جعفر که به منزله پسر نوح است! إنّه لیس من اهلک، انّه عمل غیرصالح؛ همانا او از اهل تو نیست و همانا او کار ناشایستی انجام داد.» 1
ابو خالد کابلی از حضرت امام زین العابدین اسامی ائمه را می پرسید به نام حضرت صادق (ع) که رسید عرض کرد: همه شما صادقید (راستگو هستید) چرا او را " صادق" می گویند؟ امام فرمودند: «چون پنجمی از اولاد او نیز جعفر نام دارد ولی دروغ می گوید و ادّعای امامت دارد!
فارس نوشت: به مناسبت سالروز میلاد رسول اکرم (ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) امروز خانم مونیکاویت در حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین به دین مبین اسلام مشرف و نام نرگس را برای خود برگزید.
آیتالله باریکبین ضمن تبریک به خانم مونیکاویت به خاطر مشرف شدن به دین مبین اسلام بیان کرد: بنده به خاطر اینکه دین مبین اسلام را انتخاب کردهاید تبریک گفته و باید عرض کنم که شما که حالا نام نرگس را برای خود انتخاب کردهاید باید مقررات و احکام دین اسلام را عمل کنید.
در پایان آیتالله باریکبین یک جلد قرآن مجید را به خانم نرگس اهدا کرد.
خداوند در 22 بهمن ما را از ظلمت پهلوی به نور محمدی رهنمون کرد، همواره باید حوادث 12 تا 22 بهمن ماه در یادها تداعی شود که چگونه حضرت امام (ره) با پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه را به سوی نور دعوت کرد.

هدف از ارسال رسل دو بحث؛ آغاز و انجام و یا به تعبیر دیگر توحید و معاد است. تمام پیامبران با یک هدف مشخص «ان عبدوالله و اجتنبوا الطاغوت» عبودیت و بندگی پروردگار متعال و دوری از سلطه گردنکشان و استعمارگران مبعوث شدهاند. آیه 5 سوره مبارکه ابراهیم مبنی بر «و لقد ارسلنا موسی بآیتنا ان اخرج قومک من الظلمات الی نور و ذکرهم بأیامالله» خداوند متعال در این آیه میفرماید ما موسی را با معجزات و نشانههایی فرستادیم تا قومش را از تاریکی و ظلمت به نور دعوت کند و آنگاه که به نور و پیروزی رسیدند متذکر ایام الله شده و آن را گرامی بدارند.
روی عن الصادق(علیهالسلام) قال: قال النبیُّ(صلَّیاللهعَلیهوَآلهوَسلَّم):
أَ لَا أَدُلُّکُمْ عَلَى سِلَاحٍ یُنْجِیکُمْ مِنْ أَعْدَائِکُمْ وَ یُدِرُّ أَرْزَاقَکُمْ قَالُوا بَلَى
یَا رَسُولَ اللَّهِ قَالَ تَدْعُونَ رَبَّکُمْ بِاللَّیْلِ وَ النَّهَارِ فَإِنَّ سِلَاحَ الْمُؤْمِنِ
الدُّعَاءُ.ترجمه و شرح:
روایت از امام صادق(صلواتاللهعلیه) منقول است که حضرت فرمودند که پیغمبر اکرم خطاب به جمعی فرمودند: آیا شما نمیخواهید که شما را راهنما شوم به سلاحی که شما را از دشمن ایمنی بخش است و رهایی میدهد و روزیهای شما را فراوان میکند؟ آن جمع در جواب عرض کردند بله، بفرمایید. حضرت فرمودند: «تَدْعُونَ رَبَّکُمْ بِاللَّیْلِ وَ النَّهَارِ»؛ یعنی دعا کنید در شب و روز. بعد هم علّتش را فرمودند: «فَإِنَّ سِلَاحَ الْمُؤْمِنِ الدُّعَاءُ»؛ چون سلاح مؤمن دعای او است؛ یعنی همان درخواستهایش از خداوند.
ما روایات متعدّدی داریم که در آنها همین مضمون هست. حتّی در روایتی از امام هشتم(علیهالسلام) آمده که ایشان اصلاً از دعا تعبیر میکنند به «سلاح انبیا». روایت این است که حضرت فرمودند: «عَلَیْکُم بِسِلَاحِ الْأَنْبِیَاء قِیلَ وَ مَا سِلَاحُ الأَنبِیَاءِ قَالَ الدُّعَاء». حضرت فرمودند بر شما باد به سلاح پیامبران؛ به حضرت گفته شد که سلاح انبیاء چیست؟ حضرت در پاسخ فرمودند اسلحه انبیا دعا است.
ما در روایات بسیاری داریم و اصلاً جزء متن معارف ما است که معجزات و کرامات انبیا و اولیای خدا، بر اثر دعاهای آنها بوده است. حضرت عیسی(علیهالسلام) مرده را با دعا زنده میکرد. شنیدهاید و در قرآن هم دارد که با دعا مرده را زنده میکرد. پس کرامات اولیا و انبیا مربوط به دعای آنها بوده است. لذا در این روایت دارد: «عَلَیْکُم بِسِلَاحِ الْأَنْبِیَاء»؛ امام رضا(علیهالسلام) اینطور فرمود. پیغمبر هم فرمود: «فَإِنَّ سِلَاحَ الْمُؤْمِنِ الدُّعَاءُ».
این سلاح بُردش در زمانهای مختلف، مختلف میشود. بُردِ دعا یعنی چه؟ یعنی «سرعت اجابت» که زودتر به اجابت میرسد. یک زمانی است که همین سلاح را به کار میبری، ولی طول میکشد تا به اجابت برسد. یعنی این سلاح مُسلّماً بُرّا است و به طور قطع اثر و بُرش دارد؛ اما این برّایی در بعضی مقاطع خاصّ زمانی سرعت بیشتری دارد و زودتر به اجابت میرسد.
حالا یک روایت دیگر میخوانم. «رُوِیَ عَنِ البَاقِرِ عَلَیهِالسَّلَامُ قَالَ إِنَّ یَوْمَ عَرَفَةَ یَوْمُ دُعَاءٍ وَ مَسْأَلَةٍ». یکی از آن مقاطعی که این اسلحه بُردش بیشتر است و در اجابت سرعت دارد، روز عرفه است. حتّی تعبیر امام باقر(علیهالسلام) این است که اصلاً روز عرفه، روز دعا و درخواست از خداوند است. یعنی در این مقطع زمانی بخصوص سرعت اجابت دعا بیشتر است.
این روایت را هم دیدهید که محدّث قمّی هم در مفاتیحالجنان نقل میکند که امام زینالعابدین(صلواتاللهعلیه) روز عرفهای دیدند که عدّهای دارند از مردم درخواست میکنند و به قول ما تکدّی میکنند؛ فرمودند وای به حال شما! آیا در این روز از غیر خدا چیزی میخواهید؟! امروز، روزی است که امید این میرود که جنینهایی که در رحم مادرها هستند و سیاه بختند، بر اثر دعا خوشبخت شوند. یعنی دعا امروز اینقدر بُرد دارد.
حالا به دوستان میخواستم سفارش کنم که این چند ساعت را غنیمت بشمارید. بدانید اگر میخواهید مشکلاتتان را حل کنید ـکه همه ما مشکلات داریمـ بیایید این چند ساعت را درِ خانه خدا بروید و از او بخواهید؛ چه حاجتهای مادّی را و چه معنوی را، همه را از او بخواهید. چون امروز بُردِ دعا خیلی زیاد است. بخصوص درباره دیگران اگر دعا کنید، ما در روایت داریم که خدا چند هزار برابر به شما اعطا میکند. از همه شما التماس دعا دارم؛ من را هم فراموش نکنید و دعا کنید
رئیس ستاد اقامه نماز گفت: تفسیر قرآن همانند بنایی است که هر چه پیش میرود روند ساختمان تکامل بیشتری مییابد لذا توجه به علم تفسیر ذهن انسان را بازتر میکند که این موضوع نیازمند به روز رسانی تفسیر آیات الهی است.

مراسم رونمایی از تفسیر گویای ندای قرآن (144) با حضور حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، علیاکبر توپچی رئیس فرهنگسرای قرآن، محسن خدام حسینی مدیر دفتر مطالعات راهبردی سازمان دارالقرآن کریم، حجتالاسلام محمد متوسل مدیر مؤسسه درسهایی از قرآن و جمعی از اساتید قرآنی در فرهنگسرای قرآن برگزار شد. علی اکبر توپچی در ابتدای مراسم تصریح کرد: سال گذشته تصمیم بر آن شد تفسیر قرآن را علاوه بر قرائت و ترجمه آن بر روی سیستم ندای قرآن افزوده شود و خوشبختانه امسال توانستیم این ایده را عملیاتی کنیم. وی از انجام دو اقدام جدید در راستای تغییر سیستم ندای قرآن خبر داد و گفت: با تلاش مسئولان مخابرات، سیستم گویای ندای قرآن از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شد و خطوط ارتباطی آن از 30 خط به 60 افزایش یافت. در ادامه این مراسم از حجتالاسلام قرائتی به دلیل نگارش تفسیر روان و ارائه آن به سیستم ندای قرآن تقدیر به عمل آمد، همچنین از بقایی مدیرعامل شرکت ندا پرداز، جهانبخش مدیر کل مخابرات منطقه 8 و ابوالقاسمی آزاد مدیرکل اداره خدمات مخابراتی به عنوان دستاندرکار ارتقا سیستم ندای قرآن تجلیل و قدردانی شد. تفسیر قرآن باید ساده و همهفهم باشد حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در بخش دیگری از این با بیان اینکه تکتک لحظات ما ارزشمند است و باید برای آن برنامهداشته باشیم عنوان کرد: کشورهای خارجی برای دقایق خود اهمیت ویژهای قائلند به طوری که اگر نیمه شب، فردی از خواب بلند شده و بخواهد تماسی با پزشک داشته باشد وی علاوه بر درمان، احوالپرسی و شنیدن لطیفه، آموزههای دینی و مذهبی خویش را فرا میگیرد. وی تصریح کرد: در سالهای اخیر بنده تفسیر صوتی، تصویری و نوشتاری داشتم که در حال حاضر به 22 زبان زنده دنیا از طریق رادیو برای کشورهای برون مرزی پخش میشود لذا تولید تفسیر صوتی کار بسیار مبارکی است که لازم میدانم از دستاندرکاران شهرداری تهران کمال تشکر را داشته باشم. رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به تعبیر علامه طباطبایی درخصوص تفسیر قرآن خاطرنشان کرد: براساس تفسیر علامهطباطبایی موضوع تفسیر قرآن همانند بنایی و کار ساخت و ساز است لذا هر چه زمان پیش میرود روند ساختمان تکامل بیشتری مییابد بنابراین علم تفسیر، ذهن انسان را بازتر میکند و این امر مستلزوم بروز رسانی و تفسیر آیات قرآنی است. وی با بیان اینکه قصد بنده از تفسیر قرآن فهماندن معارف کلام خداوند است، گفت: اصل بر این است که ما به گونهای سخن بگوییم که یک کودک سه ساله نیز آن را بفهمد به طور مثال بنده در برنامههای تلویزیون نمیگویم «در روند تکامل تاریخ» بلکه میگویم «همچنان که پیش میرویم» لذا تازهترین کلمات را باید برای تفهیم آیات الهی به کار برد. حجتالاسلام قرائتی با اشاره به آیه «وَ لَقَدْ یَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّکْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّکِرٍ» اظهار داشت: تفسیر روان گامی در این راستا به شمار میرود همچنین خداوند متعال از انسانها عمل نمیخواهد وگرنه به جای «لَیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» میفرمود: لیس للانسان الی ما عمل! پس انسان باید سعی و تلاش خود را در انجام امور به کار ببندد اما اگر به نتیجه نرسید اشکالی ندارد
در بیانیه سازمان بسیج رسانه به مناسبت 22 بهمن آمده است: در 22 بهمن با پافشاری بر آرمانهای گرانقدر نظام اسلامی، پیوند محکم با ولیفقیه را با حفظ ارزشهای بسیجی همگام با بیداری اسلامخواهان به جهانیان اعلام میداریم.

در بیانیه سازمان بسیج رسانه سپاه ثارالله استان کرمان به مناسبت ایامالله دهه فجر با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) بر حضور پرشور مردم متدین و انقلابی استان کرمان در راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرده است. در این بیانیه تصریح شده است: در این پهنه بیکران زیباییهای معنوی، بار دیگر با گرامیداشت یاد و نام بلند دشمنشکن قرن، امام خمینی (ره) و جاننثاران بیادعای ایشان، شهیدان ظلمتسوز فجرآفرین، دست بیعت بسیجیان را در دستان سکاندار بیبدیل رهبری انقلاب اسلامی، ولیامر مسلمین مینهیم. در این بیانیه خاطرنشان شده است: در 22 بهمن با پافشاری بر آرمانهای گرانقدر نظام اسلامی، پیوند محکم با ولیفقیه را با حفظ ارزشهای بسیجی همگام با بیداری اسلامخواهان به جهانیان اعلام میداریم.
اما ضدانقلاب خارج از کشور همچنان می کوشد پروژه ای که پیشاپیش طبل رسوایی آن خورده است را لنگ لنگان به پیش ببرد؛ در همین راستا اعضای پنهان کمیته خارج از کشور فتنه گران (شورای هماهنگی راه سبز) نیز دست به اقداماتی زده اند.
* اردشیر امیرارجمند
اردشیر امیر ارجمند، 52 ساله، مشاور و مسئول کمیته حقوقی ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی در سال 88 بود.
مادر وی "افسر محرم زاده" هوادار منافقین بوده که فوت کرده است اما "منصور امیر ارجمند" برادر بزرگ اردشیر از منافقین فعال در بخش اطلاعات شهر استراسبورگ فرانسه است.
برادر بزرگ امیرارجمند قبل از انقلاب نیز توده ای بوده و منزل وی در زمان فاز نظامی منافقین در اوایل پیروزی انقلاب محل اختفای تعدادی از سران منافقین بوده است.
همچنین هنگامی که اردشیر امیر ارجمند پس از اینکه در جریان انتخابات سال 1388 دستگیر و سپس آزاد می شود، برادرش منصور سعی داشته به کمک منافقین فرزندان و همسر اردشیر را از ایران خارج کند.
خواهر بزرگ اردشیر امیر ارجمند" نازی امیر ارجمند" کارمند حزب رستاخیز و لیلی امیر ارجمند از بستگان نزدیک وی منشی فرح پهلوی بوده است.
امیر ارجمند از دهه 60 با جریان نفاق ارتباط برقرار کرده بود و پس از فتنه 88 مشخص شد که بیانیههای جنبش سبز را وی تدوین و موسوی آنها را امضا میکرد.
اردشیر امیرارجمند در راستای پروژه ضدانقلابی هدیه 60 اخیرا وظیفه اخذ امکانات و پشتیبانی و رابط بودن سرویس امنیت داخلی فرانسه معروف به DST را بر عهده گرفته است.
جالب اینکه سرویس اطلاعاتی فرانسه برای امیرارجمند که در این کشور اقامت دارد، 4 نفر محافظ نیز مشخص کرده است.
* رجبعلی مزروعی
مزروعی که نماینده مجلس در دوره ششم بود، چند ماه پس از فتنه سال 88 به طور مخفیانه از کشور گریخت و به اروپا رفت . کوشید با بیانیه های جعلی از سوی احزاب منحله مجاهدین و مشارکت، این دو حزب منحل شده را در داخل کشور فعال جلوه دهد و در عین حال به یاری تلویزیون نیمه تعطیل "رسا" نیز شتافت.
کلمات قصار رجب مزروعی عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم معروف است از جمله این عبارت که گفته بود "اگر مرگ موش هم مجانی توزیع شود، مردم برای آن صف می کشند"!
اکنون رجبعلی مزروعی نماینده حزب منحله منحله مشارکت در کمیته خارج از کشور شورای هماهنگی فتنه گران است که در بروکسل بلژیک اقامت دارد.
وی وظیفه برقراری ارتباط با نمایندگان پارلمان و اتحادیه اروپایی را بر عهده گرفته و می کوشد اقداماتی انجام دهد تا تحریم های اقتصادی علیه ایران را هدفمندسازی و تشدید کند تا با فشار بر مردم، به خیال خود نارضایتی را در بین مردم ایجاد کند.
مزروعی همچنین ارتباط تنگاتنگی با اعضای گروهک های ضدانقلابی و تروریستی از جمله کومله و دمکرات دارد.
* محسن کدیور
محسن کدیور که به خاطر افکار و سخنان التقاطی اش در ایران خلع لباس شد و به آمریکا گریخت، از دیگر اعضای فعال شورای هماهنگی فتنه گران و نماینده طیف حلقه کیان در شورای هماهنگی فتنه گران است.
وی که در آمریکا اقامت دارد، رابط بین بنیادهای فکری تینک تانکهای آمریکایی از جمله استفورد و موسسه صهیونیستی هور است و حتی در همین راستا 2 سفر نیز به سرزمین های اشغالی فلسطین (اسرائیل) داشته است (یکی از این سفرها در گذشته و دیگری اخیرا انجام شده است).
وی در فعالیت های خود می کوشد حضور عناصر ضدانقلاب و اپوزیسیون خارج از کشور در جلسه موسوم به "گذار به دموکراسی" در واشنگتن آمریکا را زمینه سازی کند.
فراخوان"گفتگوی ملی برای گذار به دمکراسی" عنوان بخش دیگری از پروژه"هدیه 60" است که حاصل تعامل شوم سه جانبهی ضدانقلاب، فتنهگران و بیگانگان است.
اینگونه طراحی شده که این نشست در تاریخ دوم و سوم مارس(12 و 13 اسفند) در واشنگتن برگزار شود و طیفی از مخالفان جمهوری اسلامی با هر ایده، مرام، حزب و گروهی( اعم از گروهک های ضدانقلاب کلاسیک، تروریستها، فتنهگران، لائیک ها، بهائیان و سایر منحرفین و معاندین با نظام) و افراد دارای تخصص و گرایش های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، رسانهای و ... با عناوینی دورغین و ساختگی مثل استراتژیست! و دموکراسی خواه! دعوت شدهاند تا به هر نحو در آن نشست مشارکت کنند.
عده ای از فراخوان شده ها در این نشست عبارتند از: محسن آرمین، شهریار آهی، جمشید اسدی، محمدجواد اکبرین، اردشیر امیرارجمند، هوشنگ امیراحمدی، عبدالعلی بازرگان، حسین باستانی، حسین بشیریه، ابوالحسن بنی صدر، مسعود بهنود، بهروز بیات، احمد تقوایی، جعفر توفیقی، امیرحسین جهانشاهی، علیرضا جعفرزاده، بیژن حکمت، عباس حکیمزاده، مهرداد خوانساری، محمدرضا خاتمی، مهدی خانباباتهرانی، احمد رأفت، حمید دباشی،مهرداد درویشپور، محسن سازگارا، هما سرشار، عبدالکریم سروش، احمد سلامتیان، رکسانا شاپور، پدیده ثابتی، محمدرضا شجریان، حسن شریعتمداری، علی شکوریراد، پرویز شوکت، صادق صبا، محبوبه عباسقلی زاده، خالد عزیزی،یوسف عزیزی بنی طرف، نادر عصار، اکبر عطری، کاظم علمداری، رضا علیجانی، ابوالفضل فاتح،امیر عباس فخر آور، اسکندر فیلابی، سعید قاسمینژاد، سعید قائمی، کریم قصیم، مرتضی کاظمیان، محسن کدیور، بیژن کریمی، بهزاد کریمی، کاظم کردوانی، تقی کروبی، نازیلا گلستان، اکبر گنجی، عبدالکریم لاهیجی، محسن مخملباف، رجبعلی و حنیف مزروعی، نریمان مصطفوی، علیاکبر موسوی خوئینی، عطاءالله مهاجرانی، عبدالله مهتدی، سراجالدین میردامادی، عباس میلانی، محسن نژاد، مهدی نوربخش، اسماعیل نوری اعلا، علیرضا نوریزاده، محمد نوریزاد، فرخ نگهدار، مجتبی واحدی، مهدی یحیینژاد، ابراهیم یزدی و حسن یوسفی اشکوری.
* مرتضی کاظمیان
وی که نمایندگی طیف ملی مذهبی ها و نهضت آزادی را در شورای هماهنگی فتنه گران در فرانسه بر عهده دارد، قرار است اجرای طرح موسوم به "تماس" را مدیریت کند و در همین راستا هسته هایی را با استفاده از همان رویکردهای فتنه گران داخل کشور، راه اندازی کند.
* حمزه غالبی
غالبی که مانند کاظمیان از طریق شبکه کانال خروج غیرقانونی گروهک کومله از طریق شمال اروپا به فرانسه گریخته است، صاحب مسئولیت کمیته رسانه ای شورای هماهنگی فتنه گران است و در عین حال شاخه جوانان حزب منحله مشارکت را نیز در شورای هماهنگی فتنه گران نمایندگی می کند.
وی در عین حال که می کوشد سایت شورای هماهنگی فتنه گران (راه سبز) که قرار است به زودی فعال شود را راه اندازی کند، تلاش دارد امکانات فنی و مخابراتی خاصی از کشورهای غربی خصوصا فرانسه به دست آورد تا از طریق آن با همکاری حنیف مزروعی به فعالیت خود در فضای سایبری سرعت داده و ارسال پیام صوتی به افراد داخل کشور را برای خود مقدور سازد.
البته گفتنی است که غالبی به دلیل قدرت طلبی بیش از حد و صغر سنی موجب جدایی و انشقاق، مساله دار شدن و اعتراض بسیاری از عناصر جوان مرتبط با شورای فتنه گران و طیف های دیگر شده است؛ به نوعی که گردانندگان صفحه 25 بهمن در فیس بوک که بعضا از همطیفان وی و عضو سابق شاخه جوانان حزب منحله مشارکت بوده اند، قصد دارند خبر تعطیلی قریب الوقوع این صفحه را در فیس بوک اعلام کنند.
همچنین وی درباره پروژه صهیونیستی 25 بهمن به عنوان رابط فتنه گران با بی بی سی فارسی معرفی شده است تا بدین وسیله از شبکه ملکه بخواهد در ماجرای 25 بهمن نقش فعالی ایفا کند.
* اسماعیل گرامی مقدم
گرامی مقدم که در کشور هند اقامت دارد، مدعی است که مهدی کروبی را در شورای هماهنگی فتنه گران نمایندگی می کند و جالب اینکه روحیات خاص گرامی مقدم از جمله ساده لوح بودن، گیجی مفرط و تحت تاثیر بودن وی باعث شده که اردشیر امیرارجمند وی را به عنوان قائم مقام خود در دبیرخانه شورای هماهنگی فتنه گران معرفی کرده تا بتواند منویات خود و اربابانش را بدون مانع به پیش ببرد.
* تقی کروبی
وی که در انگلیس اقامت دارد، از اعضای فعال شورای هماهنگی فتنه گران (راه سبز) محسوب می شود که با دریافت ویزای پزشکی و به بهانه درمان از ایران به لندن گریخت.
تقی کروبی همان فردی است که ارتباط هدفمند و مستمر با گزارشگر ویژه حقوق بشر (احمد شهید) دارد و اطلاعات کذب درباره حقوق بشر در ایران و وضعیت سران فتنه به خورد احمد شهید می دهد.
تقی کروبی پس از خروج از کشور ماموریت یافت که تحرکات و بی مبالاتی های مجتبی واحدی را کنترل و محدود کند.
مجتبی واحدی که تا قبل از گریختن تقی کروبی از ایران، نقش "نماینده کروبی" در کمیته خارج شورای هماهنگی فتنه گران را ایفا می کرد به دلیل عملکرد ضعیف و عیان شدن ارتباط ناهماهنگش با افراد بدنام و مساله دار ضدانقلاب از جمله کشتگر، رضا پهلوی، عبدالکریم لاهیجی، گوگوش، جعفرزاده(سخنگوی منافقین در آمریکا) و ... از عضویت در شورای هماهنگی فتنه گران کنار گذاشته شد و در حال حاضر با تنزل جایگاه با عنوان "مشاور کروبی" فعالیت می کند.
علی رغم فعالیت یکساله شورای هماهنگی راه سبز، هنوز انتقادات و ابهامات اساسی و بسیار جدی نسبت به علت عدم معرفی نفرات و اعضای اصلی کمیته های این شورا تاکنون، و مهمتر از آن تبعات اتخاذ سیاست و راهبرد عدم مشارکت و تحریم در انتخابات که قطعا نتیجه آن موجب مرگ سیاسی اصلاح طلبان و تقویت اپوزیسیون برانداز است، برای همگان وجود دارد.
ضمن اینکه سطح پایین شخصیت و اثرگذاری اعضای این شورا و بی تجربگی و صغر سن برخی از آنان و تاثیر سرویس های اطلاعاتی مختلف بر این افراد نیز تبدیل به معضلی برای فتنه گران و اربابانشان شده است.
گفتنی است از این افراد و برخی دیگر از همکاران آنان اطلاعات بیشتری نیز وجود دارد که طی روزهای آینده منتشر خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در 22 بهمن امسال نیز به توفیق الهی و با هدایت خداوند متعال، همه خواهند دید که مردم ایران چگونه به میدان خواهند آمد.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره)، مهمترین درسِ اقدام شجاعانه و خط شکنی بزرگ نیروی هوایی در نوزدهم بهمن سال 57 را درک تأثیرگذاری ابتکار و اقدامِ به هنگام و لزوم حرکت رو به جلو با نگاه امیدوارانه به آینده دانستند وتأکید کردند: تحولات اخیر منطقه و بیداری اسلامی در میان ملتها، نشانگر حقانیت و ادامه حرکت بالنده، و اسلامی ملت ایران است و این حرکت مردمی بعد از گذشت 33 سال همچنان با طراوت و پرنشاط به سمت اهداف اصلی خود به پیش می رود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری در این دیدار که همزمان با سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) در نوزدهم بهمن سال 1357، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی، حادثه نوزدهم بهمن را یک خاطره فراموش نشدنی و نقطه ای درخشان در تاریخ انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: یکی از عبرتها و درس های این رویداد تاریخی، درس اقدام، ابتکار، ایستادگی، کار به هنگام و تأثیر آن در حرکت جامعه و کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری شرایط بسیار حساس و سرنوشت ساز بهمن ماه سال 57، خاطرنشان کردند: اقدام جمعی از همافران نیروی هوایی ارتش در بیعت با امام خمینی (ره)، در آن شرایط، کاری بسیار بزرگ بود که تأثیر خود را گذاشت و موجب شتاب گرفتن تغییر روند امور شد.
ایشان با اشاره به تأثیر بالای اقدام ابتکاری، به موقع و به هنگام در هر عرصه ای، تأکید کردند: یکی از نتایج عبرت آموزی از این حادثه تاریخی، متوقف نشدن در گذشته و حرکت رو به جلو با نگاه امیدوارانه به آینده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر کشوری بخواهد عزت، هویت، امنیت و منافع خود را به دست آورد، همواره نیازمند ابتکار ، کار و تلاش است.
حضرت آیت الله خامنه ای، علت اصلی عقب ماندگی کشورهای اسلامی در چند صد سال گذشته را، غفلت و توقف، و نداشتن حرکت متناسب با زمان و آینده دانستند و خاطرنشان کردند: نقطه مقابل غفلت، بیداری است که تحرک می آورد و باید در این زمینه به گونه ای تلاش کرد که شتاب حرکت از شتاب جبهه مقابل بیشتر باشد.
ایشان افزودند: رسیدن به شتاب مورد نظر در مسیر حرکت رو به جلو، نیازمند تلاش مضاعف آحاد جامعه بویژه دولت، مسئولین بخشهای مختلف و نیروهای مسلح است.
رهبر انقلاب اسلامی حرکت بیداری اسلامی در منطقه را نشانگر حقانیت جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت حرکت نظام اسلامی دانستند و تأکید کردند: امروز شعارهای ملت ایران در سراسر منطقه فراگیر شده و کشورهایی که دنباله رو جبهه استکبار بودند، اکنون در کنار ملت ایران هستند و اهداف و شعارهای آنان را پیگیری می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: تحولات اخیر منطقه نشان می دهد که ملت ایران توانسته است در طول سه دهه، برای خود، یاوران، همراهان و همگامانی پیدا کند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: ما نمی گوییم که ملت ایران، تحولات اخیر منطقه را بوجود آورده است اما نادیده گرفتن تأثیر بیداری ملت بزرگ ایران در بیداری اسلامی منطقه نیز منطقی نیست.
ایشان جمهوری اسلامی ایران را مادر بیداری و حرکت اسلامی در منطقه خواندند و افزودند: نظام اسلامی در حال حرکت به سمت هویتی حقیقی، ماندگار، مستحکم، قابل دوام و قابل دفاع در مقابل تهاجم ها است.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین این موضوع تأکید کردند: هویت اسلامی، اتکاء به خداوند متعال، احساس عزت از مسلمان بودن، تکیه بر ظرفیت ها و نیروهای خدادادی فردی، جمعی، ملی و طبیعی، و فراخوانی دنیا به سوی ارزشهای معنوی، اهداف والا و حقیقی نظام اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تمدن مادی غرب نتوانسته است خوشبختی و سعادت حقیقی را برای بشریت به ارمغان بیاورد، افزودند: دنیای غرب و کشورهای پیرو آن از غرق شدن در مادیگری، رواج آزادیهای جنسی، و رهایی از معنویت و قیود الهی، هیچ بهره ای نبرده اند، زیرا علاوه بر اینکه عدالت، رفاه عمومی و امنیت تأمین نشده، نظام خانواده و تربیت نسل های آینده نیز با مشکلات بسیار جدی مواجه شده است.
ایشان تأکید کردند: پیام انقلاب اسلامی، پیام معنویت و ارزشهای الهی و رهایی از این حرکت بدبختی زا در دنیای غرب است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: البته اسلام در کنار معنویت، به تأمین نیازهای مادی بشر در حد اعتدال نیز توجه ویژه دارد.
رهبر انقلاب اسلامی، برگزاری جشن های مردمی در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در 33 سال گذشته را، در دنیا و در میان انقلابها بی سابقه خواندند و افزودند: هر سال و حتی در بدترین شرایط جوی، میلیونها نفر در سراسر کشور، در 22 بهمن به خیابانها می آیند و سالگرد انقلاب اسلامی را گرامی می دارند، که این موضوع نشان دهنده استمرار حرکت مردمی انقلاب است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: در 22 بهمن امسال نیز به توفیق الهی و با هدایت خداوند متعال، همه خواهند دید که مردم ایران چگونه به میدان خواهند آمد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، نیروهای مسلح را به ارتقای معنویت و خودسازی، بالا بردن سطح آموزشها و انضباط و سازماندهی توصیه کردند و افزودند: حفظ انضباط در کنار تقویت روحیه برادری و آمادگی برای فداکاری و از جان گذشتگی در راه خدا، از ویژگیهای نیروهای مسلح اسلامی است.
در ابتدای این دیدار امیر سرتیپ خلبان شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش ضمن گرامیداشت نوزدهم بهمن، سالروز بیعت تاریخی همافران با امام خمینی (ره) گزارشی از توانمندیهای داخلی و پیشرفتهای نیروی هوایی ارائه کرد و گفت: ساخت و بکارگیری موشکهای هوا پایه و هوا به زمین، موشکهای ضد رادار، موشکهای لیزری و بمب های هوشمند، افزایش توان عملیاتی جنگنده بومی صاعقه، ارتقاء توانایی ها در جنگ الکترونیک و ساخت شبیه سازها، بخشی از اقتدار و توانمندی نیروی هوایی ارتش است.

By Ashoora.ir & Night Skin