حسین سالار قلبها
قطب دائره زمان، وارث مسنَد پیامبر، مظهر آیات خداوندى، محرم اسرار الهى، آفتاب هدایت و برگزیده پروردگار، دوازدهمین امام معصوم «حجة بن الحسن العسکرى» در پانزدهم شعبان سال 255 هجرى قمرى در شب جمعه در سامرّا به دنیا آمد.
حکیمه دختر حضرت جواد الائمه(علیه السلام) و عمه امام حسن عسکرى(علیه السلام) فرمود: شب نیمه شعبان، حضرت امام حسن عسکرى (در سامرّا) مرا در خانه نگاه داشت و مژده مولودى را از نرجس خاتون داد. بدون اینکه در او اثر حمل باشد، آخر شب مشغول تهجّد و قرائت قرآن بودیم که آن مولود با ما هم آواز شد، ناگاه پرده میان من و نرجس حائل و سپس پرده بر طرف گردید، دیدم امام عصر(علیه السلام) در سجده و انگشت سبابه را به آسمان بلند نموده و شهادتین مى گوید.
امام عسکرى(علیه السلام) آن مولود را خواست. در حالیکه پاک و پاکیزه بود و بر دست راستش نوشته شده بود «جاءَالْحَقُّ وَ زَهَقَ الباطِلَ إنَّ البطِلَ کانَ زَهوقاً» آن نور دیده را نزد امام(علیه السلام)بردم. بر پدر سلام کرد و حضرت پاره تن خود را به زمین نشاند و دست بر سر او کشید و فرمود: اى ولىّ امر، تکلم کن.
امام عصر(علیه السلام) بعد از استعاذه، این آیه مبارکه را تلاوت فرمود: «وَ نُرید أنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِى الاَرضِ وَ نَجعَلَهُم اَئِمَةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین» سپس روح القدس با ملائکه، حضرت ولى عصر(علیه السلام) را به عرش الهى برد، تا او را زینت دهد، بعد به آغوش مادر بر گرداندند. والده ماجده این بزرگوار ملیکه یا سوسن یا نرجس یا ریحانه نام داشت.
از القاب شریفه حضرت: مهدى، بقیّة الله، قائم، صاحب العصر، ولى الامر، حجّة، خلف صالح، منتظر، و اسم مبارکش: محمد و کنیه اش ابوالقاسم و شبیه ترین مردم به پیامبراسلام(صلى الله علیه وآله) است. پیشانى مبارک، فراخ و سفید و تابان، ابروهایش به هم پیوسته، بینى مبارک باریک، میان دندانهایش گشاده، چشمهایش سیاه و سرمه گون، و بر روى طرف راست صورتش خالى مشکى وجود دارد.(1
اعمال مشترک ماه شعبان
1ـ روزه
روزه مستحبى در این ماه بسیار تأکید شده است. رسول گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) این ماه را روزه مى گرفت و آن را به ماه مبارک رمضان وصل مى کرد.
روایات فراوانى درباره روزه ماه شعبان وارد شده است، از جمله اینکه رسول خدا(صلى الله علیه وآله)فرمود: شعبان ماه من است و رمضان ماه خداست; هرکس یک روز از ماه مرا روزه بدارد، من در قیامت شفیع او خواهم بود و هر کس، دو روز از آن را روزه بگیرد، خداوند گناهان گذشته اش را مى آمرزد و هر کس که سه روز روزه بدارد، به او گفته مى شود (از گناهان پاک شده اى) اعمالت را از ابتدا شروع کن.(6)
2ـ ذکر
1) طبق روایتى از امام صادق(علیه السلام) هر روز هفتاد مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَ اَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ.(7)
2) هر روز گفتن هفتاد مرتبه: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلّا هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم، اَلْحَىُّ الْقیُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ.
از روایت استفاده مى شود که بهترین ذکرها در این ماه استغفار است و هر کس هر روز از این ماه هفتاد مرتبه استغفار بگوید، مثل آن است که در ماه هاى دیگر هفتاد هزار مرتبه استغفار کرده باشد.(8)
3) در مجموع این ماه، گفتن هزار مرتبه:لا اِلهَ إِلّا اللّهُ، وَ لا نَعْبُدُ اِلاَّ اِیّاهُ، مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ، وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ.
در روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمده است: کسى که چنین کند; در قیامت در حالى از قبرش خارج مى شود که چهره اش مثل ماه شب چهارده مى درخشد.(9)
4) در این ماه صلوات بسیار فرستادن . صلوات بر پیامبر و آلش(علیهم السلام) در این ماه ثواب بسیارى دارد. در حدیثى از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که پیامبراکرم(صلى الله علیه وآله) فرمود: شعبان ماه من است، در این ماه بر من و آل من، بسیار صلوات بفرستید.(10)
3ـ صدقه
صدقه دادن و کمک به نیازمندان در این ماه فضیلت فراوان دارد. در روایتى از امام رضا(علیه السلام) آمده است که صدقه در این ماه سبب نجات از آتش دوزخ است.(11)
4ـ نماز
در هر پنجشنبه ماه شعبان، دو رکعت نماز خوانده شود، به این نحو که در هر رکعت بعد از سوره «حمد» صد مرتبه سوره «توحید» بخواند و پس از سلام نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد.
در روایتى که امیرالمؤمنین(علیه السلام) از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل کرده، آمده است: هر کس این نماز را بجا آورد، خداوند هر حاجتى از حاجت هاى دینى و دنیوى او را برآورده مى سازد، و هر کس آن روز را روزه بدارد، خداوند بدنش را بر آتش دوزخ حرام مى گرداند.(12)
5ـ دعا
در هر روز از ماه شعبان در وقت ظهر و نیمه شب صلواتى که از امام سجاد(علیه السلام) نقل شده است را بخواند. ابتداى آن چنین است:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَ مَوْضِعِ الرِّ سالَةِ، وَ مُخْتَلَفِ الْمَلائِکَةِ، و مَعْدَنِ الْعِلْمِ، و..الخ.(13)
6ـ مناجات
خواندن مناجات شعبانیه، به گفته عالم بزرگوار مرحوم سید بن طاووس(رحمه الله) در کتاب اقبال، این مناجات را امیرالمؤمنین(علیه السلام) و فرزندانش(علیهم السلام) در ماه شعبان مى خواندند. ابتداى آن این چنین است:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَاسْمَعْ دُعائى اِذا دَعوْتُکَ، وَاسْمَعْ نِدائى اِذا نادَیْتُکَ، و..الخ.(14)
سوال: آیا نام حسنین(ع) سابقه ای در بین اعراب آن زمان داشته است؟
جواب: به دستور رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نام حسنین(علیهما السلام) برای امام حسن(ع) و امام حسین(ع) برگزیده شد، که به گفته برخى از مورّخان: «مردم آن محیط پیش از آن با نام حسن و حسین آشنا نبودند تا فرزندان خود را به این دو اسم نامگذارى کنند و این دو نام از جانب خداوند بر پیامبر(صلى الله علیه وآله) وحى شد، تا آن حضرت بر فرزندان على(علیه السلام) و فاطمه(علیها السلام) این نام ها را بنهد».(1)
جلال الدّین سیوطى (از علماى معروف اهل سنّت در قرن دهم) نقل کرده است که: «حسن و حسین دو نام از نام هاى اهل بهشت است و مردم عرب پیش از این، این دو نام را بر فرزندان خویش نمى نهادند».(2)(3)
پی نوشت:
(1) . اسد الغابة، ج 2، ص 9.
(2) . تاریخ الخلفاء، ص 209.
(3) . گردآوری از کتاب: عاشورا ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها، زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی، ص41.
سوال: امام حسین(ع) از چه جایگاهی در نزد پیامبر اکرم(ص) برخوردار بودند؟
جواب: امام حسین(علیه السلام) در میان جامعه اسلامى و مسلمانان در عصر خویش، داراى شخصیّت خاصّى بود ; چرا که فرزند فاطمه زهرا(علیها السلام) بود و از این رو فرزند رسول خدا نیز نامیده مى شد. این دو بزرگوار (حسن و حسین) به سبب محبّت ویژه رسول خدا و کلمات ارزشمندى که حضرت درباره آنان فرموده بود، مورد توجّه ویژه همه مسلمین قرار داشتند. در اینجا به نمونه هایى از کلمات و برخوردهاى محبّت آمیز رسول خدا(صلى الله علیه وآله) با آن حضرت توجّه مى کنیم:
1. رسول گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) درباره امام حسن و امام حسین(علیهما السلام) این جمله معروف را فرمود:
«اَلْحَسَنُ وَ الْحُسَیْنُ سَیِّدا شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ»; (حسن و حسین سرور جوانان بهشتند).(1)
2. در حدیث دیگرى آمده است که: گروهى با رسول خدا(صلى الله علیه وآله) به مهمانى مى رفتند، آن حضرت پیشاپیش آن جمع حرکت مى کرد. در اثناى راه، حسین(علیه السلام) را دید. رسول خدا(صلى الله علیه وآله) خواست او را در آغوش بگیرد، ولى حسین(علیه السلام) به این سو و آن سو مى دوید; پیامبر(صلى الله علیه وآله) از مشاهده این حالت تبسّم کرد، تا آن که او را در آغوش گرفته، یک دست خود را به پشت سر او و دست دیگر را به زیر چانه او نهاد و لب هاى مبارکش را بر لب هاى حسین قرار داد، بوسه زد و فرمود: «حُسَینٌ مِنّی وَ أَنَا مِنْ حُسَین أَحَبَّ اللهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَیناً»; (حسین از من است و من از حسینم. هر کس حسین را دوست دارد، خداوند وى را دوست مى دارد
. رسول خدا(صلى الله علیه وآله) حسن و حسین(علیهما السلام) را بر روى شانه خود سوار مى کرد و با خواندن اشعارى به آنان محبّت مى نمود.(3)
و گاه رسول خدا بر منبر خطبه مى خواند و با دیدن حسن و حسین(علیهما السلام) از منبر فرود مى آمد و در برابر چشم همگان آنها را در آغوش مى گرفت و به آنان محبّت مى کرد (تا جایگاه آن دو را به همگان بفهماند);(4) و گاه در پاسخ این سؤال که کدام یک از افراد خانواده، نزد شما محبوبتر است؟ مى فرمود: «حسن و حسین» و همواره آن دو را مى بویید و به (سینه) خویش مى چسبانید.(5)(6)
جواب: مطابق نقل برخى از مورّخان آن حضرت در سه شنبه، یا پنج شنبه پنجم شعبان سال چهارم هجرى بدنیا آمده است.(1) ولى مطابق برخى دیگر از نقل ها ولادت امام حسین(علیه السلام) در سال سوم هجرى روز سوم شعبان بوده است.(2)
مرحوم علاّمه مجلسى پس از نقل این اختلافات معتقد است که: «مشهورتر آن است که ولادت آن حضرت سوم شعبان است».(3)(4)
پی نوشت:
(1) . ارشاد مفید، ص 368، و مناقب ابن شهر آشوب، ج 4، ص 84.
(2) . اقبال سیّد بن طاووس، ج 3، ص 303. مرحوم کلینى نیز در کافى (ج 1، ص 201) بدون اشاره به ماه تولّد، روز میلاد آن حضرت را سوم شعبان دانسته است.
سوال: زندگانی امام حسین(ع) دارای چه فرازو نشیب هائی بوده است؟
پاسخ: سومین امام معصوم، در سوم (یا چهارم) شعبان سال چهارم هجرى در شهر مدینه دیده به جهان گشود. او دومین ثمره پیوند فرخنده على (ع) و حضرت فاطمه دختر پیامبر اسلام (ص) بود.
حسین بن على در دوران عمر خود به شجاعت و آزادگى و ایستادگى در برابر ظلم و ستم شهرت داشت.
حسین بن على (ع) مدت شش سال از دوران کودکى خود را در زمان جد بزرگوار خود سپرى کرد و پس از آن حضرت، مدت سى سال در کنار پدرش امیرمومنان (ع) زندگى کرد و در حوادث مهم دوران خلافت ایشان به صورت فعال شرکت داشت. پس از شهادت امیر مومنان(در سال 40هجرى) مدت ده سال در صحنه سیاسى و اجتماعى در کنار برادر بزرگ خود حسن بن على (ع) قرار داشت و پس از شهادت امام حسن(ع) (در سال 50هجرى) به مدت ده سال، در اوج قدرت معاویه بن ابى سفیان، بارها با وى پنجه درافکند و پس از مرگ وى نیز در برابر حکومت پسرش یزید قیام کرد و در محرم سال 61 هجرى در سرزمین کربلا به شهادت رسید.
آخرین بخش زندگى امام حسین، یعنى دوران امامت آن حضرت، مهمترین بخش زندگى او به شمار مى رود.(1)
شعبان از مادّه شَعْباً به معنى پراکنده شدن است، و چون ارزاق بندگان در این ماه منشعب مى شود و یا اینکه اعراب براى طلب کردن آب به صحراها پراکنده مى شدند. این ماه را شعبان نامیدند.(1)
اعمال مشترک اول هر ماه
1ـ دعا
در زمان دیدن هلال ماه خواندن دعاى هلال وارد شده است و أقلّش آن است که سه مرتبه بگوید اللّهُ اَکْبَر و سه مرتبه لا إلهَ الَّا الْلّه و سپس بگوید: اَلْحَمْدُ لِلّهِ الَّذى أذْهَبَ شَهْرَ کَذا وَ جاءَ بِشَهْرِ کَذا. بهترین دعاى زمان رؤیت هلال دعاى 43 «صحیفه سجّادیه» است.(2)
2ـ قرآن
خواندن هفت مرتبه سوره «حمد».(3)
3ـ روزه
از أمورى که بر آن تأکید شده، سه روز روزه گرفتن در هر ماه است. مرحوم «علّامه مجلسى»(رحمه الله) در «زادالمعاد» مى گوید: مطابق مشهور، این سه روز، پنجشنبه اوّل ماه و پنجشنبه آخر ماه و چهارشنبه اوّل از دهه وسط ماه است.(4)
4ـ نماز
شب اوّل ماه: دو رکعت نماز بجا آورد، به این نحو که: در هر رکعت پس از سوره «حمد» سوره «انعام» را بخواند سپس از خداوند متعال بخواهد که او را از هر ترسى و هر دردى ایمن گرداند.
روز اوّل ماه: خواندن نماز اوّل ماه که آن دو رکعت است، در رکعت اوّل بعد از «حمد» سى مرتبه سوره «توحید» و در رکعت دوّم بعد از «حمد» سى مرتبه سوره «قدر» بخواند و بعد از نماز صدقه اى در راه خدا بدهد; هر کس چنین کند، سلامت خود را در آن ماه از خداوند متعال گرفته است.(5)
اعمال مشترک ماه شعبان
1ـ روزه
روزه مستحبى در این ماه بسیار تأکید شده است. رسول گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) این ماه را روزه مى گرفت و آن را به ماه مبارک رمضان وصل مى کرد.
روایات فراوانى درباره روزه ماه شعبان وارد شده است، از جمله اینکه رسول خدا(صلى الله علیه وآله)فرمود: شعبان ماه من است و رمضان ماه خداست; هرکس یک روز از ماه مرا روزه بدارد، من در قیامت شفیع او خواهم بود و هر کس، دو روز از آن را روزه بگیرد، خداوند گناهان گذشته اش را مى آمرزد و هر کس که سه روز روزه بدارد، به او گفته مى شود (از گناهان پاک شده اى) اعمالت را از ابتدا شروع کن.(6)
2ـ ذکر
1) طبق روایتى از امام صادق(علیه السلام) هر روز هفتاد مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَ اَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ.(7)
2) هر روز گفتن هفتاد مرتبه: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلّا هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم، اَلْحَىُّ الْقیُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ.
از روایت استفاده مى شود که بهترین ذکرها در این ماه استغفار است و هر کس هر روز از این ماه هفتاد مرتبه استغفار بگوید، مثل آن است که در ماه هاى دیگر هفتاد هزار مرتبه استغفار کرده باشد.(8)
3) در مجموع این ماه، گفتن هزار مرتبه:لا اِلهَ إِلّا اللّهُ، وَ لا نَعْبُدُ اِلاَّ اِیّاهُ، مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ، وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ.
در روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمده است: کسى که چنین کند; در قیامت در حالى از قبرش خارج مى شود که چهره اش مثل ماه شب چهارده مى درخشد.(9)
4) در این ماه صلوات بسیار فرستادن . صلوات بر پیامبر و آلش(علیهم السلام) در این ماه ثواب بسیارى دارد. در حدیثى از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است که پیامبراکرم(صلى الله علیه وآله) فرمود: شعبان ماه من است، در این ماه بر من و آل من، بسیار صلوات بفرستید.(10)
3ـ صدقه
صدقه دادن و کمک به نیازمندان در این ماه فضیلت فراوان دارد. در روایتى از امام رضا(علیه السلام) آمده است که صدقه در این ماه سبب نجات از آتش دوزخ است.(11)
4ـ نماز
در هر پنجشنبه ماه شعبان، دو رکعت نماز خوانده شود، به این نحو که در هر رکعت بعد از سوره «حمد» صد مرتبه سوره «توحید» بخواند و پس از سلام نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد.
در روایتى که امیرالمؤمنین(علیه السلام) از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل کرده، آمده است: هر کس این نماز را بجا آورد، خداوند هر حاجتى از حاجت هاى دینى و دنیوى او را برآورده مى سازد، و هر کس آن روز را روزه بدارد، خداوند بدنش را بر آتش دوزخ حرام مى گرداند.(12)
5ـ دعا
در هر روز از ماه شعبان در وقت ظهر و نیمه شب صلواتى که از امام سجاد(علیه السلام) نقل شده است را بخواند. ابتداى آن چنین است:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَ مَوْضِعِ الرِّ سالَةِ، وَ مُخْتَلَفِ الْمَلائِکَةِ، و مَعْدَنِ الْعِلْمِ، و..الخ.(13)
6ـ مناجات
خواندن مناجات شعبانیه، به گفته عالم بزرگوار مرحوم سید بن طاووس(رحمه الله) در کتاب اقبال، این مناجات را امیرالمؤمنین(علیه السلام) و فرزندانش(علیهم السلام) در ماه شعبان مى خواندند. ابتداى آن این چنین است:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَاسْمَعْ دُعائى اِذا دَعوْتُکَ، وَاسْمَعْ نِدائى اِذا نادَیْتُکَ، و..الخ.(14)
نامت، نیایش بود
و نگاهت، نوازش
در چشمانت چه داشتی
که آفتاب
با یاد آن سیاه صمیمی
هر صبح سر بر می داشت
و هر غروب می خوابید؟
از وسعت کدام دریا می نوشیدی
که دلت سرچشمه ی پاکی ها بود
و هر ناپاک
در ملاقات با تو پاک می شد
جز آن که عین پلیدی بود؟
آخر چگونه هیچ گناهی را
حتی به نیم نگاهی
اذن حیات نبخشیدی؟
این راز ناگشوده نخواهد ماند؟
آن جویبار جوان بودی
که زخم های مزرعه را
مرهمی از طراوت می نهادی
و پیشانی آفتاب
در تو می درخشید.
وقتی سرود ساده ی خود را سرمی داد
در قامت خمیده ی هر باغ
بهاری می ایستاد
که طراوت را به تساوی تقسیم می کرد
و سروقامتان
در سایه سار برکت آن
سبز می شدند.
تغزلی در مثنوی
مصطفی علیپور
طلبه شهید سیدحسین حسینى اتراچالى - از نومل - محل شهادت اتوبان بصره - تاریخ 63/12/26
حزب الله همیشه در صحنه و پیرو خط امام و خط ولایت فقیه که تداوم راه امامت است باشند و جان بر کف پشتیبان این انقلاب باشند من به آنهایى که در لباس اسلام مىخواهند به اسلام صدمه بزنند بیایید دست از تفرقه بردارید .
**********
شهید على اکبر پاشائى - از کرمانشاه
پدر جان تو را به خدا مىسپارم و وصیت مىکنم به تقوى و اینکه در خط امام باشى و مشت محکمى بر دهان دشمنان امام و اسلام بکوبى .
*********
سرباز شهید یدا...غلامى - محل شهادت بانه کردستان - تاریخ 62/9/30
پیرو خط امام و انقلاب باشید و به برادران خود همیشه توصیه مىفرمود که دنباله کار نا تمام او را ادامه داده تا کشتى انقلاب به ساحل پیروزى برسد .
********
پاسدار شهید حسن متوالىزاده -محل شهادت حاج عمران - تاریخ 67/6/15
از شما مىخواهم که یک آن از خط ولایت فقیه که همان خط رسول اکرم(ص) و خداست جدا نشوید و فرامین سرنوشت ساز امام امت را گوش فرا دهید. دشمنان از دو راه براى ضربه زدن به مکاتب الهى 1-حذف 2-مخدوش کردن مکتب استفاده مىکنند .
*********
شهید محمود درودیان
من به همه این پیام را مىدهم که از این انقلاب و امام که اهدایى خداوند به این ملت است تا آخرین قطره خون خود پاسدارى نمایید . هیچ گاه از فکر خدا غافل نشوید و همیشه دوستدار روحانیت و خط امام باشید که تا کنون این قشر عزیز با نثار خونها و شکنجه ها اسلام را زنده نگهداشته اند .
*********
شهید علىاصغر رستم پور
قبل از هر چیز از برادران و دیگر بازماندگان عاجزانه تقاضا مىکنم که رهبر کبیر انقلاب را یارى کرده و به سخنان پیامبر گونه او گوش فرا دهید و همیشه دنباله رو خط امام و شهیدان اسلام باشید که همچون رهبرى با ایمان در جهان نخواهید یافت .
***********
شهید محمدجعفر شاکرر
اصل بر این است که ما خط را از امام بگیریم،که مىگیریم .
*********
شهید مرتضى جان نثارى
اگر راه خودتان را خط امام قرار ندادید اسم من را بر زبان جارى نکنید شما را به خدا از امام خمینى پیروى کنید.
*********
شهید جعفر(بهمن)نیرى - از کرمانشاه
از شما مىخواهم تا یک قطره خون در بدن دارید امام را تنها نگذارید و از او دورى نگیرید و پیرو اسلام راستین و واقعى که همان پیروى از خط امام مىباشد باشید .
********
پاسدار شهید بهمن آرمین - از توسیرکان
پیروى از خط حضرت امام و ولایت فقیه را سرلوحه کار خود قرار دهید .
********
شهید مسعود عیدى زاده - از کرمانشاه
امام و خط امام را بشناسید و دنباله رو خط امام که نشأت گرفته از خط على(ع) که همگى به فداى على و خون دلهاى على(ع)گردیم مىباشد،باشید .
***********
پاسدار شهید علىاصغر پیرى -از کرمانشاه
در همه حال پیرو خط امام ،این پیر جماران و بت شکن زمان باشید تا به این وسیله ظلم و ستم ریشه کن شود و حق کسى ضایع نگردد .
***********
دانش آموز شهید خسرو عباسى -از آبادان -محل شهادت اروندرودتاریخ 64/11/22
باید تابع ولایت فقیه (حضرت امام خمینى ره) بود و آنانکه در خط امامند بدانند که در خط اسلام و انقلاب اسلامى هستند .
********
شهید رضا دوست مهربان -کرمانشاه
پیام من به تمام شهداء این است که پیرو خط امام باشیم و وحدت را از دست ندهیم .
********
شهید هوشنگ رضایى آدریانى
وصیت من حقیر به ملت این است که دنباله رو این رهبر باشید و پیروى از خط امام این است که پیرو قوانین انسان ساز اسلام باشید
***********
شهید اکبر مؤذنى
پیام من به ملت مسلمان (شاهدان نماز جمعه) این است که مثل همیشه یاور امام و مطیع دستورات او باشند فقط در خط او که همان خط انبیاء و ائمه(ع) است حرکت کنند و از هر گونه تفرقه و جدایى بپرهیزند و به ریسمان خدا چنگ بزنند و همیشه براى خنثى کردن توطئه هاى چپ و راست و شرق و غرب بیدار بوده باشند .
***********
شهید محمد حسین صدرى
اما چند کلمه براى مردم ایران دارم که از خط امام خمینى منحرف نشوید که دشمن چشم انتظار است.از خداوند مىخواهم که تا این انقلاب شکل نگرفته و این انقلاب ثمر نداده امام خمینى را زنده و سلامت بدارد و تا خود امام هم ثمره این انقلاب را ندیده از ملت مسلمان او را نگیرد .
********
شهید صالح نورى - از شاتر کندى - تاریخ شهادت 61/2/22 - شلمچه
پشتیبان خط امام باشید که پیروى از خط امام پیروى از حسین و در نتیجه پیروى از خداست ***********
شهید منوچهر رسولى معجز از اردبیل - تاریخ شهادت 62/7/28 - مریوان
خط امام همان خطى است که حسین(ع)با 72 تن از یارانش در این راه با جان خود معامله کردند و این خط ،خط حسین (ع) و اسلام مىباشد .
**********
شهید غلامرضا قاضى زاده - از کرمانشاه
به شما توصیه مىکنم توصیه اى که پیام خون هر شهید است و آن این است که پیرو خط امام باشید
همیشه طرفدار امام امت و ولایت فقیه باشید.
علی حسین نعمت الهی / اقلید
***********
باید با دقت لازم در انتخاب امام جامعه بهترین شخص را انتخاب کنمی و در دنبال آن تقویت آن لازم است. حال که شما امت ، امام امت را به امامت جامعه خود پذیرفته اید باید تا لحظه آخر پشتیبانی ازآن نموده تا جامعه ای سالم و الهی داشته باشید.
از اسلام راستین تحت رهبری امام امت و ولایت فقیه و روحانیت متعهد و مسئول که در واقع در استمرار و تداوم حرکت اولیاء و انبیاء می کوشند دست نکشید و ازآنها پشتیبانی کنید.
شهرام ضابطی / جهرم
***********
تشکر می کنم ...
از امام خمینی تشکر می کنم که توانستند جوانان را از فساد نجات دهند و به سوی آزادی رهیری نمایند.
سپهدار اختر دوست/ مرودشت
***********
نمی دانم چگونه ازاین فرزندان زهرا تشکر کنم . و اگر به این درجه رسیدم تنها به خاطر زحمات این مرد بزرگ است.
احمد سالاری / اقلید
***********
ما همگی باید از اماممان تشکر کنیم که ما را از منجلاب فساد نجات داده و آگاهمان نموده اند.
نجف قلی رحیمی / اقلید
***********
ما باید از این اسوه تاریخ (امام خمینی) تشکر کنیم که ما را از منجلاب فساد نجات داد و ما را با رهنمودهای خویش به راه راست هدایت کرد.
مجید بشرپرور / داراب
***********
باید از رهبرم ، امامم، حجت عصرم خمینی بت شکن قدردانی کنم که مرا از سیاچالها و گردابهای روزگار که به سوی پرتگاهی روانه بودم نجاتم داد.
عبدا... مقدم / شیراز
***********
مبادا...
مبادا امام را تنها بگذارید که اگر امام خمینی را رها سازید به خون تمام شهیدان خیانت کرده اید.
قاسم احمدی / لامرد
***********
مبادا یک لحظه امام را فراموش نمایید . اگر قدر اما راندانیم دچار بلاهای عظیم و غیرقابل جبران خواهیم شد.
محمود الهیاری / لامرد
***********
مبادا دست از امام و ولایت فقیه بکشید.
نبی نوری/ داراب
***********
نکند خدای نخواسته مقام رهبری تضعیف گردد که به ما شیعیان و همه مسلمین ضربه ای جبران ناپذیر خواهد خورد.
یحیی رحمانیان/ جهرم
***********
نکند یک لحظه امام را فراموش کنی اگر امام را فراموش کنی مثل اینکه اسلام را فراموش کردی .
نعمت ا... محمدی / اقلید
***********
به امت حزب ا... بگویم...
به امت حزب ا... بگویم که اگر سخنان امام را سرمه چشمتان نکنید و التیام روحتان قرار ندهید و رنگ چهرتان نسازید و چراغ هدایتتان نکنید و استشمام مشامتان نسازید و محتویات حواستان نکنید، آنجاست که اسلامتان اسلام انبیاء و اوصیاء نیست آنجاست که تسلیم خلیفه ی خدا نائب مهدی (عج) و معلم قرآن است نشده اید.
خان میرزا استواری / مرودشت
امت حزب ا... ، قدر انی امام را بدانید و سخنانش را سرلوحه کارهای خود بدانید که به حق او نائب برحق امام زمان است.
داوود احمدی کشکولی / سپیدان
***********
به همه ی اقشار مختلف مردم از بازاری تا اداری و از استادان تا دانش اموزان و از شهرنشینان تا روستاییان عزیزم هشدار می دهم که دست از دامن امام عزیزمان خمینی یبرندارند و فرامین الهی او را بشنوند و از جان و دل اطاعت کنند و همچنین توصیه های امام را به کار بندند.
حسین دعایی / داراب
***********
ای مردم بدانید که اسلام یک دین است و یک راه و روش دارد برای ادامه ی این راه باید مطیع یک رهبر باشید که هر خطی جز امام باطل است و فقط کسانی که دنباله رو و مطیع امام باشند رستگار خواهند شد.
بهمن کامروان / فسا
***********
برادران ! خواهران!
برادران قلوبتان را مملو از عشق به وجود اقدس امام کنید در اعمالتان ، در افکارتان ، در دیانتتان همه و همه امام را الگو قرار دهید که یقین دارم که فلاحت و رستگاری در هر جهان تنها در گروه اطاعت محض از امام است.
سید محمود شعاعی / شیراز
***********
از خواهرانم انتظار دارم زینب وار در خط امام حرکت کنند و خط امام را که همان خط حسین (ع) و زینب (س) ادامه دهند.
حسین آتش پور / شیراز
By Ashoora.ir & Night Skin